Janustest «koroonavanaemadest» sai netisensatsioon

Inna-Katrin Hein
Copy
Eakas naine venipudeliga. Pilt on illustreeriv
Eakas naine venipudeliga. Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Kanadas Ontarios elav eakas naine on koroonaviiruse tõttu kodus ega pääse liikuma, kuid ta leidis nutika viisi, kuidas saada veini.

82-aastane Annette Muller kirjutas suure sildi, mille pani aknale. See oli eelkõige sõnum tütrele Kelly Mullerile, et see tooks talle veel veini, sest tal oli see jook otsa lõppenud. Ema ja tütre suhtlus käiski läbi avatud akna, sest koroonaviiruse levimise takistamise reeglite kohaselt peab distantsi hoidma.

Annette näitas tütrele ka tühja veinipudelit. Tütre sõnul oli tema silmis olukord koomiline ning ta tegi emast, ta sildist ja veinipudelist pildi. Kelly Muller pani foto hiljem Facebooki ja sellest sai netisensatsioon.

«Läksin ome 82-aastast ema vaatama ja uurima, kas tal on midagi poest vaja. Ema juba ootas mind aknal ja tal oli mulle sõnum, et soovib veini,» kirjutas kanadalanna pildi juurde.

Facebookis kommenteeriti Annette Mulleri pilti, et see veinisõber on nüüd karantiini iidol.

Ameerikas Ühendriikides Pennsylvanias Seminole’is tegi 93-aastane Olive Veronesi midagi samasugust nagu kanadalanna Annette Muller.

Ka Veronesi on oma ea tõttu kodus «vangis» ega pääse ise poodi. Ameeriklanna pani aknale sildi ja palus endale õlut tuua. Möödujad tegid Veronesist ja ta palvest pilte ning postitasid need sotsiaalmeediasse.

Naise palve jäi silma ka õlletootjale Coors, mis sai aru, et nii saavad nad oma toodetele reklaami teha. Nad saatsid Olive Veronesile 150 purki õlut.

Kanadas on koroonaviiruse nakkuse diagnoosi saanud ligi 26 000 inimest ja viirushaigus on võtnud elu 780 inimeselt.

USAs on olukord keerulisem. Seal on koroonaviiruse nakkuse diagnoosiga umbes 588 000 inimest ja viirushaiguse tõttu on surnud ligi 24 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles