VAATA TASUTA ⟩ 7 põnevat ja tusatuju peletavat seiklusfilmi kodus igavlevatele lastele

Elu24
Copy
«Bolts ja Blip»
«Bolts ja Blip» Foto: IMDB

VeebiTV pakub tasuta vaatamiseks valikut koguperefilme nii suurematele kui ka väiksematele. Tähelepanu: mõned filmid on nähtavad veel vaid paar päeva, seega tasub ruttu ära vaadata! VeebiTV lasteriiulilt leiab ka terve rea multikaid. 

«Tarzan»

Eepiline animaseiklus! Lapsena Aafrika džunglisse sattunud ja 15 aastat ahvide keskel elanud Tarzan kohtub kauni Jane'iga. Noor naine on tulnud džunglisse peatama kurja ärimeest, kes otsib saladuslikku meteoriiti, mis laseks tal kontrollida tervet maailma.

«Bolts ja Blip»

Südamesõbrad Bolts ja Blip on pentsikud robotid ehk tsivibotid, kes elavad Kuul. Seal on vingeteks tegijateks lahingbotid, kes võistlevad robotispordialade Kuuliigas, kuhu tsivibote ei võeta. Kui Boltsil ja Blipil õnnestub lõpuks Piksenoolte meeskonda pääseda, tuleb neil rinda pista Raudpiigade ja võitmatute Galaktika Tähtedega. Neil tuleb end igal sammul tõestada.

 

«Kosmosekana»

Kui tuppa astub tulnukas Molosco ja pakub tehingut, nõustub Condorito naljatamisi üles otsima piiramatu jõuga amuleti, kui vastutasuks röövitakse tema tulevane ämm Tremebunda. Kui aga Condorito saab teada nende plaanist hävitada Maa, siirdub ta oma nõbu Chickyga kosmilisele seiklusele. Condorito eesmärk on päästa Tremebunda, leida üles amulett, päästa maailm – ja mis kõige keerulisem – võita tagasi oma kalli Yayita armastus. Oma hääled kingivad tegelastele Jarmo Reha, Uku Madis Vainu, Tiit Sukk, Rasmus Kull, Janek Joost jt.

«Konnanägu Freddy»

10-aastane Viktor peab hakkama saama kohati tobedana tunduvas täiskasvanute maailmas ning toime tulema ülbikust kiusaja Konnanägu Freddyga. Kuuldes, et unisesse väikelinna saabub rändtsirkus, põleb Viktor soovist osaleda etenduses oma andeka krantsi Vorstikesega. Kahjuks on aga Freddyl omad plaanid ja need ähvardavad Viktori unistuse nurjata. Hääli teevad Sepo Seeman, Mart Soonik, Mari Torga, Kristi Aule, Andres Liivak, Andrus Kasesalu, Priit Matiisen jt.

«Makaak Marco»

Eestikeelne joonisfilm pärdik Marcost, kes on pühendunud rannavalvur kaunil troopikasaarel. Marco üritab võita kauni Lulu südant, mis juba peaaegu õnnestubki, ent ühel kenal päeval tekib talle rivaal – Carlo, kes ehitab tema valvatava ranna lähedusse suurejoonelise ahvikujulise kasiino. Loomulikult on Lulu sellest lummatud ja nüüd ei jää Marcol muud üle, kui uurida oma konkurendi tausta. Detektiivitöö kannabki vilja, sest ta avastab kõigi teiste eest varjatud tõe – Carlo tahab saarel võimu haarata ja sundida Lulu endaga abielluma. Kas Marcol õnnestub päästa nii Lulu kui ka saareriik?

«Mänguasjapoe saladus»

Pärast kosmoselaeva riket teeb robot Taimbot hädamaandumise Maal. Ta satub mänguasjapoodi, mille elanikud elavad päeval oma rõõmsat elu, öösel aga hirmutavad üksteist õudusjuttudega Maa-alusest valitsejast. Ühel päeval jääb kadunuks nende sõbranna Mei ja mänguasjad eesotsas Taimbotiga asuvad otsingutele. Sellest saavad alguse väikeste mänguasjade erakordsed seiklused! Tegelastele kingivad oma hääled Jarmo Reha, Elina Purde, Eva Püssa, Mart Toome, Egon Nuter, Fatme Helge Leevald ja Kait Kall.

«Lustakad karud: Ülisalajane»

Animafilmi uutest ja vanadest sõpradest, kes kaotatakse, aga veelgi tähtsam – leitakse. Suur Ülisalajane järgneb Briarile, kes satub rändtsirkusesse, mida juhib Gorilla Hugo. Briar leiab endale uue sooja kodu ja toob elu tsirkusesse tagasi. Peagi ta aga näeb, et kõik pole kuld, mis hiilgab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles