NAGU UUS MEES ⟩ Vaata, kui palju on muutunud tiigrikuningas Joe Exoticu eksabikaasa ?

Elu24
Copy
Joe Finley.
Joe Finley. Foto: netflix.com/«Tiger King: Murder, Mayhem and Madness»

Netflixi ülipopulaarse dokumentaalsarja «Tiger King: Murder, Mayhem and Madness» viimane episood tuli nädalavahetusel välja ning fännid on meeldivalt üllatunud, kui drastilise muutuse on läbinud Joe Exoticu eksabikaasa Joe Finlay.

Dokusarja viimane episood kannab nime «The Tiger King and I» («Tiigrikuningas ja mina» - toim, ingl k) ning saadet juhib USA koomik ja näitleja Joel McHale. Hittsarja viimases episoodis uurib ta, milline on dokumentaalsarjas osalenud inimeste elud nüüd, mil nad kõik on ülemaailmselt tuntud.

Kuvatõmmis Netflixi sarjast «Tiger King: Murder, Mayhem and Madness». Tiigrikuninga Joe Exoticu (keskel) pulm Joe Finley (paremal) ja Travis Maldonadoga (vasakul).
Kuvatõmmis Netflixi sarjast «Tiger King: Murder, Mayhem and Madness». Tiigrikuninga Joe Exoticu (keskel) pulm Joe Finley (paremal) ja Travis Maldonadoga (vasakul). Foto: imdb.com

Sarjas astusid taas üle John Reinke, Joshua Dial, John Finlay, Saff, Erik Cowie, Rick Kirkman ning Jeff ja Lauren Lowe.

Kõige suurem üllataja oli kahtlemata tiigrikuninga eksabikaasa John Finlay, kes jättis Joe Exoticu maha, sest leidis omale loomapargist uue kallima ja sai temaga lapse. Nüüdseks on ta ka sellest naisest lahku läinud ning juba kihlunud ka uuega.

Finlay nägi värskes episoodis ka palju parem välja: lõpuks ometi oli tal särk seljas ning mis kõige olulisem, ta oli omale ka uued hambad saanud.

«Ma vaatasin kõik ühe õhtuga ära, mina ja mu kihlatu vaatasime mõlemad seda seitse tundi järjest,» tunnistas ta värskes episoodis McHale'ile.

«Me pidime teada saama, mis seal kõik on. Me pidime olema valmis selleks, mis tuleb.»

«Minust jäeti mulje, nagu ma oleks narkouimas maakas ja see polnud tegelikult mina. Selleks ajaks olin ma juba neli või viis aastat puhas olnud,» rääkis Finlay saates.

LADBible vahendab, et nüüd reklaamib Finlay end sotsiaalmeedias kui motivatsioonikõnelejat ning paistab sülle kukkunud kuulsust üksjagu nautivat.

Vaata, milline näeb ta välja nüüd:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles