ÕHUS ON ARMASTUST ⟩ Intensiivis viibiv abielupaar sai tänu haigla töötajatele tähistada oma 50. aastapäeva

Elu24
Copy

Itaalias, Marche piirkonnas asuvas haiglas leidis möödunud reedel (10. aprillil) aset südamlik hetk. Nimelt aitasid meditsiinitöötajad koroonaviiruse Covid-19 tõttu intensiivravil viibival abielupaaril tähistada oma 50. pulma-aastapäeva, vahendab The Sun.

Sandra (71) ja abikaasa Giancarlo (73) on mõlemad koroonahaiged, kes viidi Marche piirkonnas asuvasse Murri haiglasse.  Möödunud reedeks olid mõlemad intensiivravil.

Mõlema eest hoolitses Roberta Farretti, meditsiinitöötaja, kes postitas südamliku loo abielupaari aastapäevast oma isiklikule Facebooki kontole. Sellest kirjutati kohalikus meedias kui ka mujal. «Sandra nuttis palju, mitte enda pärast, ta oli abikaasa pärast mures,» rääkis Farretti kohalikule meediale.

«Abikaasa rääkis mulle, kui palju ta teda (Sandrat - toim) armastab, pärast nii mitmeid aastaid. Kui ma sain teada, et neil tuleb pulma-aastapäev, mõtlesin, et nad peavad seda tähistama.»

Nõnda korraldasid haigla töötajad abielupaarile väikese «peo», aitasid lükata voodid lähemale, et Sandra ja Giancarlo saaks üksteiselt käest kinni hoida.

«Me panime numbrid 5 ja 0 väikeste koogikeste peale, süütamata, sest hapnikuballoonide juures ei tohi tuld olla.» Farretti sotsiaalmeedia postituses selgub, et mõlemad jaksasid koogikesi vaevalt käes hoida.

«Mängisime «Pulmamarssi» ja nad hoidsid selle väikese jõuga, mis neil oli, üksteisel käest kinni,» kirjeldas Ferretti. «Ta (Giancarlo - toim) korrutas, kui väga ta teda armastab. Me puhkesime nutma. Õhus oli tunda armastust, mida sa terve oma elu taga otsid.»

«See oli imeline hetk, väga kaunis. Ainuüksi sellised hetked tasuvad meile nende ohverduste eest, mida me neil päevadel oleme teinud.»

Abielupaari lapsed nägid tähistamise hetkel tehtud fotosid ning nad tänasid haigla töötajaid südamest. «Me saime fantastilise kingituse.»

Kohalik meedia vahendab, et abielupaar on viirusest taastumas ning haiglast välja saavad nad koos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles