VALVEKAAMERA TÕESTAB Noor USA raskekaalu maadleja peatas lapseröövi

Elu24
Copy
USA noormees Canaan Bower tõusis julgustükiga kohalikuks sangariks. Vapra teo salvestas valvekaamera.
USA noormees Canaan Bower tõusis julgustükiga kohalikuks sangariks. Vapra teo salvestas valvekaamera. Foto: Kuvatõmmis videost

Ameerika noormees, kõigest 16-aastane Canaan Bower pidi rakendama oma kahevõitlusoskuseid, et takistada lapseröövi ning tõusis teenitult Doña Ana piirkonnas kohaliku kangelase staatusesse.

Noormees kasutas maadlusvõtteid märtsi lõpus tanklas toimunud intsidendis, kui 22-aastane mees üritas emalt last röövida. Bower märkas seda teiselt poolt tänavat ning sammus hoogsalt kohale. Enne Bowerit olid juba paar bensiinijaama töötajat ja möödaminejat röövlit üritanud takistada, kuid tulutult.

Valvekaamera salvestusest on näha, kuidas Bower tormab bensujaama, viskab kurikaela põrandale maha ja hoiab teda politsei saabumiseni kinni.  

Bower tunnistas intervjuus, et korraks kis peast läbi, et röövel võib olla relvastatud, kuid otsustas siski tegutseda. 

Videos tormab Bower bensiinijaama potentsiaalset lapseröövlit taltsutama alates 40. sekundist. Vaata siit:

Tuleb muidugi märkida, et Bower on ikkagi kohalik raskekaalu maadlustšemion, kes kaalub umbes 90 kilogrammi, noormehe poolt taltsaks tehtud röövlil võis kehakaalu olla nii 70 kilogrammi jagu. 

Boweri julgustükk on palju tähelepanu saanud. Vabavõitluse organisasiooni UFC boss Dana White ja vabavõitlustähed Henry Cejudo ja Jorge Masvidal on noorukile kiitust avaldanud. 

Loomulikult on mitmed USA väljaanded poisiga intervjuusid teinud. 

«See on täiesti ebareaalne. Pole sellise tähelepanuga harjunud,» sõnas poisimürakas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles