SUUR GALERII ⟩ Vaata, kuidas kulges erisaateks «Sõda koroona vastu» valmistumine kaadri taga! (1)

Elu24
Copy

Kanal 2 eetrisse jõudnud suur otsesaade «Reporteri eri: Sõda koroona vastu» uuris, mis on koroonaviiruse ja eriolukorra hind Eestile. Vaadake galeriid sellest, kuidas erakordse otsesaate tegemine kaadrite taga käib!

Tänases erisaates astus üles president Kersti Kaljulaid. Sai kuulda ka peaminister Jüri Ratase usutlust.

«President Kersti Kaljulaidilt küsime, kuidas jääda vaimselt terveks isolatsioonis viibides ja olukorras, kus valitseb üldine nakkusehirm ja ärevus. Soovime teada, kas presidendi pidev jutt laiapõhjalisemast riigikaitsest ja laovarude vajalikkusest on läinud aastaid poliitikute kurtidele kõrvadele,» heitis õhtusele otsesaatele valgust saatejuht Elo Mõttus-Leppik.

«Püüame televaatajatele selgitada, mida see haigus meiega teeb. Kui suur on näiteks tõenäosus, et patsiendile jääb püsiv kopsukahjustus? Ja kas näiteks C-vitamiini suures koguses manustamisest on sümptomite leevendamisel abi?» lubas saatejuht Imre Kaas.

Kui kaua mõjutab koroonaviirus Eesti ja maailma majandust, sellest kõnelesid otse-eetris kunagine riigiminister ja ettevõtja Raivo Vare ning rahandusminister Martin Helme.

«Reporteri eri: Sõda koroona vastu» oli Kanal 2s täna kell 19.30 pärast uudiseid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles