Itaalia vutilegend pärast koroonaviirusest jagusaamist: võhma pole enam üldse

Elu24
Copy
Itaalia jalgpallilegend Paolo Maldini alistas koroonaviiruse, kuid taastumine võtab veel aega.
Itaalia jalgpallilegend Paolo Maldini alistas koroonaviiruse, kuid taastumine võtab veel aega. Foto: ADRIAN DENNIS/AFP/Scanpix

Itaalia jalgpalliklubi AC Milani tehniline direktor Paolo Maldini ja tema 18-aastane poeg Daniel haigestusid koroonaviirusesse märtsikuu esimesel poolel. Saapamaa meedia andmetel on isa ja poeg nüüd täielikult tervenenud. 

52-aastane Paolo Maldini, kes mängijakarjääri jooksul tõusis nii koduklubi AC Milani kui ka Itaalia rahvuskoondise üheks sangariks, rääkis märtsi lõpus, et tema ja poja Danieli koroonanähud olid erinevad.

«Mul oli kuiv köha, rinnus rõhus ja oli raskustunne, lõhnataju ja maitsemeel kadusid, esines palavikku ja lihasvalu. Danieli sümptomid oli palju kergemad, tal oli kohati lihasvalu ja kerge palavik,» rääkis Maldini.

Kuigi Paolo Maldini on nüüd töökohustuste täitmise juurde naasnud, on tema füüsiline vorm kaugel sellest, mis see oli veel poolteist kuud tagasi. 

Pühapäeval andis Maldini lühiusutluse Sky Sports Italiale.

«On äärmiselt raske treeninguid uuesti alustada. Üritasin täna saalis vähe liigutada. Aga pärast kümmet minutit olin juba täiesti läbi. Ja see ei tule sellest, et ma olen 52-aastane,» vahendas Iltalehti Itaalia meediat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles