Venemaa koondise kiiruisutajad Bali saarelt: hakake elama!

Elu24
Copy
Venemaa kiiruisutaja Jelena Sohrjakova.
Venemaa kiiruisutaja Jelena Sohrjakova. Foto: Matthias Schrader/AP/Scanpix

Kui inimesed üle kogu maailma on koroonapandeemia tõttu oma reisid edasi lükanud, ära jätnud või välispuhkused katkestanud ning esimesel võimalusel kodumaale tagasi läinud, siis kaks Venemaa kiiruisutajat toimisid risti vastupidi.

Üleilmne olukord ei tundunud Venemaa koondise kiiruisutajatele Anna Tšernovale ja Jelena Sohrjakovale piisavalt tõsine, sest 21. märtsil sõitsid nad Indoneesiasse puhkama. Maailma terviseorganisatsioon WHO oli koroonaviiruse leviku pandeemiaks kuulutanud 11. märtsil, seega sportlaste teadmatusest ei saa juttu olla.

«See, et me vaatamata tekkinud olukorrale viimasel hetkel puhkust ära ei jätnud, on ülilahe. Uskuge mind, see oli üsna raske, sest meile saadeti iga päev erinevaid negatiivsete uudistega sõnumeid,» kirjutas 27-aastane Tšernova sotsiaalmeedias.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Девушки, вы красивы и с макияжем и без него, и в длинной юбке и в короткой, и худые и полные, с маленькой и с большой грудью, высокие и низкие, независимо от всего этого - вы прекрасны! 🌟 Не обращайте внимание на стереотипы и забейте на все обсуждения вокруг! Будьте собой! 👑 • • • • • #аннаандреевна #бали #отпускнабали #карантиннабали #мысливслух #будьсамимсобой #beach #resttime #baliindonesia #girls #рефлексия

A post shared by Анна Чернова|спорт| (@annachernova92) on

«Oleme olnud mures ja kohati isegi hirmul, kuid usume, et pääseme siit varsti lennukile. Iga inimene väärib pausi ja meil oli seda puhkust nii väga vaja,» kirjutas teine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

БАЛИ🌴 Тот факт, что мы, всвязи с последними обстоятельствами, не отказались от своего отпуска и решили идти до конца... уже очень круто 🤩 • поверьте это было достаточно сложно, нам каждодневно присылали разные негативные новости, 📑😒мы переживали, боялись, но верили, что мы все-таки улетим и без «приключений» доберёмся до нашего места релакса🌴🧘‍♀! • Каждая по отдельности заслуживает отдыха и нам необходим был этот отпуск... Что-то мне подсказывает, что он будет оочень жарким🔥, насыщенным на положительные эмоции💃✨интересным, запоминающимся☝😄👑 • Начнём же...

A post shared by Анна Чернова|спорт| (@annachernova92) on

Mõlemad naised avaldasid Instagrami-kontol kümneid pilte Bali randadelt ja sealsest kaunist loodusest. Puhkus tundus maitsvat ülihästi pandeemiast hoolimata.

Venelannade koju pääsemine ei tundu olevat aga kergete ülesannete killast. Lennukid ei lenda ja paljud riigid on piirid sulgenud.

Tšernova ja Sohrjakova on nüüd ühendust võtnud Venemaa suursaatkonnaga ja palunud abi kodumaale tagasi sõitmiseks. Kiiruisutajad peavad aga lendu veel ootama.

Sohrjakovalt küsiti sotsiaalmeedias, et kuidas siis kojutulekuga jääb. Sohrjakova oli aga irooniliselt muretu.

«See on isegi omamoodi põnev,» vastas ta. Sohrjakova on Instagrami-kontol saanud rohkesti kriitikat, kuid 29-aastast noort naist see ei heiduta. Vastusteks saadab ta hoopis kauneid kaadreid Bali randadelt.

«Igaüks, kes mulle mingit jama, solvavaid kommentaare kirjutab või saadab privaatsõnumeid, soovin teile kõike head! Hakake elama!»

27-aastane Tšernova võitis 2012. aastal noorte MMil pronksi ja kodustel Sotši olümpiamängudel oli 5000 meetri distantsil üheksas. Sohrjakova oli OMil samal distantsil kümnes, ja parimaks suurvõistluste resultaadiks on samuti noorte MMi pronks, seda 2010. aastal, kirjutas Iltalehti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles