ENNE JA NÜÜD ⟩ Vaata, kui suureks on sirgunud Jaagup Kreemi tütar Annabel

Elu24
Copy
Terminaatori solist Jaagup Kreem koos tütre Annabeliga 2014. aastal.
Terminaatori solist Jaagup Kreem koos tütre Annabeliga 2014. aastal. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @jaagupkreem

Muusiku ja ansambli Terminaatori eestvedaja Jaagup Kreemi peres kasvab kaks last. Veebruaris sai 17-aastaseks Robin Rio ning tütar Annabel tähistas alles hiljuti oma 20. sünnipäeva. Nüüd vaatamegi, kui suureks on sirgunud armastatud muusiku tütar.

Jaagup Kreem koos abikaasa Kristiina Neudorf-Kreemi ning oma laste Robin Rio ning Annabeliga 2007. aastal. 
Jaagup Kreem koos abikaasa Kristiina Neudorf-Kreemi ning oma laste Robin Rio ning Annabeliga 2007. aastal. Foto: Raigo Pajula

Jaagup Kreemi avalik Instagrami-konto ulatub aastasse 2012. Mitmeid aastaid sotsiaalmeedias aktiivne olnud muusik on muidugi jaganud pilte ka oma lastest: Annabelist ja Robin Riost.

Üks esimesi pilte Annabelist isa Instagrami-kontol pärinebki 2012. aasta augustist, kui muusiku tütar oli 12-aastane. Aasta varem tegi Annabel oma lavadebüüdi Eesti Nuku- ja Noorsooteatri muusikalises uusversioonis «Libahunt», millele neiu isa muusika ja laulusõnad kirjutas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaagup Kreem (@jaagupkreem) on

2014. aastal esines toona 14-aastane Annabel (kes mängib ka saksofoni) koos Terminaatoriga Maire Aunaste jutusaates. Youtube'ist leiab ka isa ja tütre ettekantud loo «Tuled akendes». Saates antud intervjuus rääkis Annabel, et jäi esitlusega väga rahule.

Tegu on väga armsa mälestusega, sest Annabeli Facebooki konto kaanepildiks on hetk justnimelt sellest päevast ja esinemisest.

«Tütreke ja ma mängisime koos teiste Termikatega. Õnn suur!» kirjeldas Jaagup oma sotsiaalmeedias kuus aastat tagasi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaagup Kreem (@jaagupkreem) on

Samal aastal naljatas Jaagup, et tema tütrest «on film vändatud. Õudukas. Loomulikult!». Tegu oli siis 2014. aasta USA õudusfilmi «Annabelle'iga», mille reklaami ees Annabel ka rõõmsalt pilti tegi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaagup Kreem (@jaagupkreem) on

2015. aasta septembris postitas Annabel esimese pildi enda isiklikule Instagrami-kontole. Toona 15-aastane Annabel oli tegemas endale tätoveeringut, mis on inspireeritud muusikast. Antud tätoveering ei jää neiul viimaseks.

2018. aastal tegi Annabel läbi ka stiilimuutuse ning värvis oma tumedad juuksed heledamaks.

Muusikaliselt andekas Annabel tegeleb ka fotograafiaga ning on selleks loonud endale eraldi Instagrami-konto, mille leiad SIIT.

Hiljuti, 7. aprillil, tähistas Annabel oma 20. sünnipäeva. Sünnipäeva puhul õnnitles Annabeli ka isa: «Hoia ikka lipp kõrgel ja kuul rauas!» Lasketiirus tehtud fotole lisaks postitas isa tütrest ka kaks videoklippi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Palju õnne sünnipäevaks! Hoia ikka lipp kõrgel ja kuul rauas!!! Love ❤️

A post shared by Jaagup Kreem (@jaagupkreem) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles