Inglismaal hukkus 17-aastane kolme lapse isa, kes eiras rahvarohkete ürituste keeldu (1)

Elu24
Copy
Aaron Smith hukkus mootorrattaõnnetuses.
Aaron Smith hukkus mootorrattaõnnetuses. Foto: Facebook

Kagu-Inglismaal Kenti krahvkonnas kaotas mootorrattaõnnetuse tagajärjel elu 17-aastane kolme lapse isa, kes osales parasjagu matusel, kus oli 150 inimest.

17-aastane Aaron Smith osales neljapäeva hommikul matusel, millel käis umbes 150 inimest, paljud neist mootorratturid, vahendas Kent Live. Smith sattus seejärel segastel asjaoludel mootorrattaõnnetusse ning viidi kopteriga Londonisse haiglasse.

Kui reedel oli Smith kriitilises seisundis, siis täna selgus, et tõsiseid peavigastusi saanud noormees suri haiglas. Lähedaste sõnul oli Smith viisakas, naljakas ja talendikas mees, kelle lahkumine oli täielik šokk. Temast jääb maha abikaasa ja kolm last. 

Kenti politsei oli matustel kohal, kuna 150 inimese kogunemist peetakse koroonapandeemiast tulenevalt ohtlikuks. Matuste korraldamine on Suurbritannias hetkel siiski lubatud, küll aga on keelatud kõik teised kogunemised, kus on rohkem kui kaks inimest, sh pulmad.

Politsei esindaja sõnul oli neljapäeval toimunud matus aga problemaatiline, kuna neid teavitati sellest alles eelmisel õhtul. Seetõttu ei olnud politseil ka võimalust matuse korraldajatega ühendust võtta ja rääkida läbi distantsi hoidmise nõuded.

Politsei teatel võetakse ühendust inimestega, kes matustel reeglitest kinni ei pidanud. Samuti peeti matustel kinni kaks juhilubadeta meest, kes sõitsid ohtlikult.

Kagu-Inglismaa kiirabi teatel viidi matustelt haiglasse vähemalt kaks inimest peale Smithi, kes olid väiksemaid vigastusi saanud. Politsei teatel võeti surmava õnnetuse järel vahi alla kaks inimest, üks neist 21-aastane mees, keda kahtlustatakse mootorsõiduki varguses. Teist kahtlustatakse tõsiste vigastuste tekitamises ja sündmuskohalt põgenemises.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgumisel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles