Kuus aastat tagasi kadunud 11-aastane tüdruk leiti šokeerivas seisundis (3)

Elu24
Copy
Penelope Inks isaga enne kadumist.
Penelope Inks isaga enne kadumist. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ameerika Ühendriikides Madisonville'is leiti üles tüdruk, kes läks 2014. aastal 11-aastasena kaduma. Tüdruku näppas ta enda ema.

Penelope Inks oli 11-aastane, kui ta 2014. aastal kaduma läks. Sellest ajast saati on FBI teda rahvusvaheliselt taga otsinud ja lõpuks kandsid otsingud vilja, vahendas abc13 News.

FBI teatel jooksis Penelope ema Heather Inks lapsega minema, kui isale anti kohtus tütre täielik hooldusõigus. Endine modell ja näitleja Heather, kes üritas saada ka Playboy kaanele, kasutas mitmeid varjunimesid, aga Penelope isa palgatud uurija abiga suudeti lõpuks naine ja laps üles leida.

Penelope isa Kevin Inks tegi 2016. aastal avaliku pöördumise tütre leidmiseks.
Penelope isa Kevin Inks tegi 2016. aastal avaliku pöördumise tütre leidmiseks. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Aprilli alguses sai Madisonville'i politsei kõne naiselt, kes väitis, et eksabikaasa üritab teda mürgitada. Naine kasutas küll varjunime, kuid andmebaasist tuli välja, et tegemist on Heather Inksiga, kes on tagaotsitud kurjategija. Inks leiti tütrega Days Inni motellist.

Uurija Philip Kleini sõnul oli Penelope tugevalt alatoidetud. «Ta elas Dr Pepperist (karastusjook – toim) ja kommidest ning kaalus umbes 34 kilo,» rääkis Klein. Samuti on nüüdseks 16-aastasel tüdrukul raskusi vahet teha, keda võib usaldada ja keda mitte.

Tüdruk anti üle lastekaitsele ning ta saab vaimset ja füüsilist abi. Kohe kui võimalik, saab ta isa juurde tagasi. «See on kergendus isale. Kergendus ka lapse jaoks, et ta ei pea enam emaga, kes on parimal juhul kurjategija, halvimal juhul loom, üle Ameerika Ühendriikide põgenema,» ütles uurija Klein.

Klein tänas Madisonville'i politseijaoskonda, Madisoni maakonna šerifijaoskonda, häirekeskuse dispetšereid ja FBId.

37-aastane Heather Inks pandi esialgu Madisoni maakonna vanglasse, kuid viidi seejärel üle Galvestoni maakonna vanglasse. Kautsjonit määratud pole.

Inks oli vahepeal saanud uue mehega lapse. Mees väidab, et ei teadnud, kellega tegemist on.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles