Pelgulinnas tabati kahtlane mees, kes majade ukselinke katsus (1)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Pelgulinnas liikus ringi kahtlane mees, kes katsus uksi. Pilt on illustreeriv.
Pelgulinnas liikus ringi kahtlane mees, kes katsus uksi. Pilt on illustreeriv. Foto: Elu24

Reede õhtul teatas tähelepanelik inimene häirekeskusele, et Tallinnas Roo tänaval liigub jalgrattal kahtlane mees, kes katsub majade uksi. Politsei pidas mehe kinni, aga kuna midagi kuritegelikku ei tuvastatud, lasti tal minna.

Põhja prefektuuri kesklinna jaoskonna piirkonnavanem Liisa Merekivi ütles Elu24-le, et häirekeskus sai teate Pelgulinnas Roo tänaval toimuva kohta reede õhtul kella 21.20 ajal. Kuivõrd jaoskond on ainult paar tänavat eemal, tabasid politseinikud kirjeldatud mehe samal tänaval. Mees rääkis politseinikele, et olla käinud inimestelt suitsu küsimas.

Politseinikud kontrollisid kahtlaselt käitunud mehe andmeid, fikseerisid jalgrattanumbri ning vaatasid tal üle ka seljakoti. «Kuivõrd mehe tegevuses midagi kuritegelikku ei tuvastatud, lubati tal teekonda jätkata,» selgitas Merekivi.

Merekivi pani südamele, et kui kodukandis kahtlast liikumist märgatakse, tuleb sellest politseile teada anda. «Reageerime ja kontrollime, kellega tegu ning mis põhjusel võõras kandis õhtusel ajal ukselt uksele ringi liigutakse,» ütles piirkonnavanem.

Sama mure ka Kalamajas

Reedel kirjutasime, et ka Kalamaja elanikud on hädas võõrastega, kes tahavad majadesse siseneda. Kalamaja elanikke koondavasse Facebooki gruppi postitati neljapäeval hoiatus piirkonnas ringi liikuvatest isikutest, kes proovivad erinevatel ettekäänetel majadesse sisse saada. Nende kaebuste kohta politseid ei teavitatud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles