Autoõnnetuse käigus sünnitanud naine kaotas vastsündinu ära

Elu24
Copy

Kui arvasite, et sünnitus on niigi üks stressirohke ja traumeeriv kogemus, siis Ameerika Ühendriikides Georgia osariigis sai üks naine omal nahal tunda, et asi võib minna veel palju hullemaks.

Lilburni linnas elaval Crystanil algasid tuhud selle nädala esmaspäeva varahommikul enne koitu. Viivitamatult hüppas ta ema Krystal autorooli, et sünnitama hakkav tütar haiglasse toimetada. Autos oli ka üheaastane laps, vahendas FOX6Now.com.

Kuna väljas oli veel pime ja teed olid libedad, kaotas auto kurvi võttes juhitavuse ning külglibises vastu äärekivi, põrkas vastu elektriposti ja jäi lõpuks pidama hindu templi kiviaia vastas.

Õnneliku juhusena sattusid õnnetuspaigast mööda sõitma politseinikud, kes ellujääjatele appi tõttasid. Kehakaamera salvestisel on kuulda, kuidas Crystan politseinikele ütleb, et sünnitas autos, kuid ei suuda pimedas vastsündinut leida. Politseiniku küsimuse peale, et kus beebi on, hüüatab Krystal: «Ema üsas! Ta sünnitas!»

Kuna õnnetuse käigus purunesid auto aknad, asusid politseinikud taskulampidega ümbrust läbi vaatama, kartuses, et vastsündinu lendas autost välja. Seejärel vaadati tagaistmele, kus Crystan õnnetuse ajal istus. Politseinik leidis beebi istme alt, nabanöör veel küljes.

Politseinik tõstis imiku autorusudest välja ja andis üle kiirabitöötajatele, kes viisid ta vastsündinute erakorralise meditsiini osakonda. Uskumatutes oludes sündinud tüdruk sai nimeks Cea Anderson ning ta seisund on teadaolevalt stabiilne.

Ka ülejäänud pere viidi haiglasse, kuid pole teada, kas keegi sai õnnetuses tõsisemalt vigastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles