KARANTIINISEIKLUSED ⟩ Kas Mart Sander läks igavusest autoga müttama ja sattus hädasse?

Elu24
Copy
Mart Sanderi postitus.
Mart Sanderi postitus. Foto: Lugeja foto/Facebook

Postitus Tartu sõidujagamisgrupis jätab mulje, et karantiiniaegne igavus on kultuuritegelase ajanud Raadile maalähedasemat ajaviidet nautima.

«Kes pakuks Raadil pa**st väljatõmbamise teenust kohe praegu?» päris Mart Sander Tartu kainete juhtide grupilt otsekoheselt. Lisatud pilt annab aimu, et vana lennuvälja juurest on üles leitud mudamülgas, mis osutus aga Audile üle jõu käivaks väljakutseks.

Postituse järgi võinuks oletada, et tuntud muusik ja kunstnik läks suurest karantiiniigavusest maalähedasemaid rõõme nautima. Samuti kinnitas meile Tartu eluga lähemalt kursis olev lugeja, et Mart Sanderit on selle autoga varemgi linna peal nähtud.

Grupi liikmetega tekkis ka teravmeelseid vestlusi. Vaheda keelega muusikult võis seda muidugi oodata ning asi jäi sõbralikuks.

Mart Sanderi postitus.
Mart Sanderi postitus. Foto: Facebook/lugeja

Samas selgub Sanderi täpsustusest, et hetkel jäi hädasse tõenäoliselt tema sõber. Seda juhul, kui muusik just vahepeal Tallinnasse ei teleporteerunud. «Tänan kõiki, ma ise istun Tallinnas,» kinnitas ta. Igal juhul loodame, et auto omanik sai mure lahendatud!

Mart Sanderi postitus.
Mart Sanderi postitus. Foto: Facebook/lugeja
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles