Prantsusmaa laskesuusakuulsus sai postisaadetise, mis oli mõeldud tema norralasest konkurendile

Elu24
Copy
Prantslane Martin Fourcade 14. märtsil 2020 Kontolahtis.
Prantslane Martin Fourcade 14. märtsil 2020 Kontolahtis. Foto: JUSSI NUKARI/AFP/Scanpix

Prantsusmaa laskesuusatamise legend Martin Fourcade sai ülestõusmispühade paiku Rahvusvaheliselt alaliidult üllatuse. Tõsi, posti teel läkitatud pakk ei olnud mõeldud talle.

Kui Fourcade Rahvusvahelise laskesuusatmisliidu IBU poolt saadetud paki avas, ei leidnud ta sealt värvilisi šokolaadimune, vaid selles oli suur kristallgloobus.

Kristallgloobus on IBU peaauhind maailmakarikasarja üldvõitjale, kuid 31-aastane prantslane platseerus koroonapandeemia tõttu katkestatud hooajal teiseks. 

Esimeseks tuli norralane Johannes Thingnes Bö. Fourcade jäi norralasest kokkuvõttes kahe punkti kaugusele.

«Tõesti, tore üllatus,» rääkis Fourcade L`Equipe`ile, vahendas Iltasanomat. Kristallgloobuse õige omanik on saanud aga vihjeid, et tema auhind rändab mööda mandri-Euroopat. «Nii Fourcade, kui mina oleme varemgi IBU-lt posti saanud, see on lihtsalt eksitus. Fourcade ütles mulle, et temale on see on igati okei,» sõnas 26-aastane Thinges Bö. 

«Võtsin asja huumoriga, kuigi oleksin ise meeleldi auhinna kätte saanud. Nüüd tuleb vaadata, kas kristallgloobus karantiini panna või mitte,» naljatas Norra laskesuusaäss. 

Maailmkarikavõit on Thinges Böle karjääri teine. Viiekordne olümpiavõitja Fourcade on kristallgloobuse võitnud seitsmel korral.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caption this.... Sprint tomorrow at 15.30 cet.

A post shared by Martin Fourcade (@martinfourcade) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles