Koroonasse nakatunud Broadway staar Nick Cordero jäi jalast ilma

Elu24
Copy
Nick Cordero ja Amanda Kloots 2017. aastal.
Nick Cordero ja Amanda Kloots 2017. aastal. Foto: Scanpix/AFF/PA Images

Kanada näitlejal Nick Corderol (41) amputeeriti COVID-19 haigusest tingitud tüsistuste tõttu jalg, vahendab Daily Star.

Broadway staar on alates märtsi lõpust Los Angeleses haiglaravil olnud. Esialgu diagnoositi tal kopsupõletik, hiljem aga kopsuhaigus COVID-19.

Mehe abikaasa Amanda Kloots avaldas nüüd, et Cordero parem jalg amputeeriti COVID-19 haigusest tingitud tüsistuste tõttu.

Kloots hoiab fänne mehe seisundiga ka järjepidevalt kursis. «Ta elas operatsiooni üle, mis on väga suur asi, kuna tema keha on praegu väga nõrk,» rääkis ta Instagram Story vahendusel.

«Nad viivad ta nüüd tuppa, et ta saaks puhata ja taastuda. Loodame, et ta saab ka puhata.»

Esialgu tehti näitlejale operatsioon, mis pidi taastama verevarustuse jalas. «Me ei tea, millised on kahjustused. Me ei tea, kas ta kunagi üldse enam kõndima hakkab,» tunnistas naine siis. 

Laupäeval avaldas Amanda aga, et mehe tervislik seisund on halvemaks läinud - Corderole antud verevedeldajad põhjustasid sisemist verejooksu.

«Võtsime ta verevedeldajate pealt maha, aga see põhjustas omakorda vere hüübimise ta paremas jalas,» teatas naine.

Kuu alguses avaldas Amanda, et Cordero tervis oli väga halb. «Ta kaotas teadvuse, kaotas pulsi ja nad pidid teda elustama. See oli väga hirmus. Nad nägid kõvasti vaeva, et teda tagasi tuua.»

Näitleja lähedased on loonud GoFundMe lehe, mile abil loodetakse koguda raha raviarvete tasumiseks. Nüüdseks on summa peaaegu koos, Daily Stari andmetel on puudu umbes 10 000 naela (11 497 eurot).

Nick Cordero on kaasa teinud sellistes filmides nagu «A Stand Up Guy» ja «Mob Town». 

Lisaks tegi ta kaasa ka Broadway muusikalis «Rock of Ages».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles