Tund aega järjekorras seisnud naine visati poest eriti alatul moel välja

Elu24
Copy
Koroonaaegne poejärjekord. Foto on illustreeriv.
Koroonaaegne poejärjekord. Foto on illustreeriv. Foto: Zuma Press/Scanpix

Inglismaal Hulli linnas visati 22-aastane kahe lapse ema kodu- ja aiatarvete poest välja, kuna ta rikkus üht kindlat koroonapuhangu tõttu kehtestatud reeglit.

Kahe lapse ema käis möödunud nädala laupäeva hommikul kodu- ja aiatarvete poes The Range, kust ta väidetavalt kurjategija kombel välja visati, vahendas Hull Live.

Naine tuli kauplusesse koos peikaga ning ootas üle tunni aja järjekorras, et sisse pääseda. Poes kehtib aga reegel, et ühest majapidamisest võib korraga ostlema tulla ainult üks inimene.

«Ma tegin sisseoste nii enda kui vanemate pereliikmete jaoks, kes ei saa praegu kodust lahkuda,» selgitas naine, miks pidi poodi tulema. Ise ta autot juhtida ei oska, nii et võttis mehe kaasa. «Mu partner tegi sisseoste enda jaoks. Läksime eraldi poodi sisse ja ostlesime ka eraldi,» rääkis naine.

Seejärel sattus kahe lapse ema kokku «väga ebaviisaka naisega», kes olevat pealt näinud, kuidas naine ja mees samast autost välja tulid. «Ma kinnitasin talle, et ma ei ole poes selle mehega koos ja ma ostan vanemate jaoks asju. Ta oli väga ülbe ja ebaviisakas ja käskis mul kohe ära minna,» kirjeldas naine juhtunut.

Nimetatud ebaviisakas naine ei teinud aga jutust välja, tõstis hoopis häält ja ajas loo peategelase poest välja. «Ma tundsin piinlikkust, kuna minuga räägiti kui lapsega. Ta jätkas mu peale karjumist veel siis, kui olin poest lahkunud, 20 või 30 inimese ees, kes järjekorras ootasid,» meenutas kahe lapse ema ebameeldivat kogemust.

Ka tema partneril kästi poest lahkuda. «Ma kannatan veel ärevuse all ka. Ta ajas mu poest välja, nagu oleksin midagi varastanud. Nägin välja nagu idioot,» kirjeldas naine.

Tema sõnul on kehtestatud piirangud mõistetavad, kuid raskel ajal peaks säilitama mõistvat suhtumist ja teistega arvestama, mitte teisi lolliks tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles