VAPUSTAVAD PILDID ⟩ Internetis peetakse seda naist ekslikult teismeliseks, kui vana on ta tegelikult?

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on

Kolme lapse ema avaldab, et kui võõrad teda koos perega näevad, arvavad nad alati ekslikult, et naine on nende õde ja mitte ema.

Endine modell Valeria Lipovetsky selgitas TikToki vahendusel, et kuigi paljud sotsiaalmeedia kasutajad peavad teda teismeliseks, on ta tegelikult 30-aastane, kirjutab LADBible.

Venemaalt pärit modell on abielus ärimehe Gary Lipovetskyga ja nad elavad koos kolme pojaga Kanadas. Valeria ja Gary kõige vanem poeg on 7-aastane, keskmine laps on 5-aastane ja pere pesamuna on 18-kuune.

Naine teab ise ka, et näeb oma vanuse kohta palju noorem välja ning jagab sedapuhku oma fännidele nippe, kuidas alati nooruslik välja näha.

Näiteks avaldab ta, et vahetult pärast duši all käimist pritsib ta omale külma vett näkku, lisaks on Valerial üsna kallis näohooldusrutiin. Samuti teeb ta kehale kuivharjamist, mis stimuleerib vereringet, pinguldab nahka ja eemaldab tselluliiti.

Vaatamata igasugustele trikkidele, mida Valeria jagab, on fännid siiski üllatunud, kui nooruslik ta oma vanuse kohta välja näeb. «Ma nägin sind TikTokis ja hakkasin sind Instagramis jälgima ja pidin pikali kukkuma, kui sain teada, et need on sinu lapsed. Ma võisin vanduda, et sa oled teismeline. Ma loodan, et see pole kuidagi solvav, sest see ei peakski olema. Sa oled õnnega koos! Nii kaunis,» kirjutas üks fännidest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teaming up with women’s shelters of Canada to help with the shortage of food, hygiene and cleaning supplies they’re all experiencing due to the situation. All shelters and transition homes are OPEN and are working tirelessly to find creative solutions to be able to house and help the women and children in need ?? I have started a donation page for my online community to help the shelters to keep those in need, safe. Every bit counts ???? thank you ❤️ link In bio. ***if you or someone you know is in need, please check www.sheltersafe.ca to find the closest local shelter to you and call the crisis line for advice related to your context.*** @endvawnetwork

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on

«Ausalt öeldes, kui ma esimest korda kuulsin, et sul on kolm last, ei suutnud ma seda uskuda! Sa näed lihtsalt nii noor välja... Veab sul,» lisas veel teinegi.

«Ma küsisin oma õelt, kui vana sa tema arvates oled ja ta ütles 14!» kirjutas veel kolmaski fänn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sums up my conversations pre Maxi ?

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on

Kuid Valeri pole ainuke, kel elus «nii hästi on läinud». Elu24 kirjutas veebruaris Õpetajana töötavast Joleenist, kes kütab samuti internetis kirgi. Naisel on tütar , kellega ta väga sarnane välja näeb ja seda vaatamata tõsiasjale, et nende vanusevahe on 24 aastat. 

«Kas te olete kaksikud?» kommenteeritakse Joleeni pilte, millel ta poseerib koos oma tütrega. «Kui sa oled tõesti tema ema, siis sa oled ametlikult maailma kõige seksikam ema,» kirjutatakse veel. Loe rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles