LINNAPEADE KLATŠ Ameerika jalgpalli supertäht rikkus koroonaaja reegleid

Elu24
Copy
Ameerika jalgpalli supertäht Tom Brady.
Ameerika jalgpalli supertäht Tom Brady. Foto: Andrew Matthews/PA/Scanpix

Tampa linnapea Jane Castori ja St. Petersburgi linnapea Rick Krisemani Facebooki otseülekandes selgus, et ameerika jalgpalli suurkuju Tom Brady on koroonapiiranguid rikkunud.

«Ma pean selle ära rääkima, olen alati öelnud, et ma kõlakaid ei edasta, nii et te pole seda minult kuulnud,» naljatas Castor.

Floridas ei ole väljaskäimispiirangut, küll aga on teatud kohti, kus üldse viibida ei tohi: pargid, rannad, veel mõned avalikud kohad. 

Castori sõnul kontrollivad pargitöötajad parkide inimtühjust igapäevaselt. Ühel päeval tuli aga teade, et keegi teeb Tampa keskuses asuvas pargis julma trenni.

«Üks pargitöötaja läks mehele ligi ja selgitas ettevaatlikult, et park on suletud ning palus mehel lahkuda. Ja siis tuli välja, et see on Tom Brady isiklikult,» rääkis Castor. 

«Appikene,» kostis selle peale Kriseman. 

42-aastane Brady on Ühendriikide suurimaid spordistaare, ta on New England Patriotsi ridades võitnud ameerika jalgpalli Super Bowli tervelt kuus korda. Märtsis vahetas mees klubi ning esindab nüüd Tampa Bay Buccaneersi. Buccaneers maksab legendile kahe aasta jooksul 50 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles