MÄRULIVIDEO Inglismaal klaarisid rivaalitsevate jõukude liikmed päise päeva ajal relvadega vehkides arveid

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Suurbritannias jälitasid kolm relvastatud meest rivaalitseva jõugu liikmeid ja ründasid kiirtoidurestorani.
Suurbritannias jälitasid kolm relvastatud meest rivaalitseva jõugu liikmeid ja ründasid kiirtoidurestorani. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Suurbritannias sattusid ühes söögikohas toitu kaasa ostnud inimesed selle nädala alguses õudusttekitava hetke tunnistajateks, kui kahe rivaalitseva jõugu liikmed hoonesse tungisid ja ühe gängi liikmed teiste suunas tulistasid.

Turvakaamera salvestiselt on näha, kuidas selle nädala esmaspäeval kella kuue paiku õhtul sööstsid mitu nägu kapuutsidega varjanud meest Birminghamis Handsworthi piirkonnas asuvasse DFC kanarestorani ja vehkisid relvadega, vahendas The Sun.

Videolt on näha ka, kuidas hirmunud kliendid põgenesid poest ja töötajad otsisid kuulide eest varju.

Kiirtoidurestoranis sees olevalt turvakaamerasalvestiselt on näha, kuidas kolm meest jälitasid hoonesse tulnud teist kampa. 

Kaadritest paistab ka see, et tulistati kahest erinevast tulirelvast.

Rivaalitseva kuueliikmelise jõugu liikmed hüppasid kuulide eest leti taha peitu ning proovisid põgeneda. 

Mõni hetk hiljem jooksid kolm ründajat väikese sinise auto juurde ja põgenesid. Ülejäänud kuus meest põgenesid samuti kiirtoidukohast enne politsei saabumist.

«Meile helistati ja teatati, et vahetult enne kella kuute õhtul jälitasid kolm meest Rookery tee ääres teist meestest koosnenud rühma DFC Chicken toidukohta,» rääkis Lääne-Midlandsi politsei pressiesindaja.

Pressiesindaja sõnul ei ole neil teada, et ükski kurjategijatest või süütutest poes olnud inimestest tulistamises vigastada oleks saanud.

Politsei sõnul on tõenäoline, et tegemist oli kahe rivaalitseva jõugu vahelise rünnakuga.

«Me järgime paljusid juurdlusliine ja kutsun kõiki, kes asjast huvitatud isikuid tunnevad, meiega ühendust võtma,» lisas juhtumit uuriv inspektor Jim Church.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles