VIDEO ⟩ Melbourne'is juhtunud raskes avariis hukkus neli veoki alla jäänud politseinikku (2)

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Pilt sündmuskohalt. Austraalias hukkus rängas avariis neli ametikohustusi täitnud politseinikku
Pilt sündmuskohalt. Austraalias hukkus rängas avariis neli ametikohustusi täitnud politseinikku Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Victoria osariigi politseikomissari sõnul hukkus rängas avariis kaks vanemkonstaablit ja kaks konstaablit. Sündmuskohal varasemalt kinni peetud autojuht põgenes. 

Austraalias Melbourne'is juhtus Kewis Chandleri maantee lähedal idamagistraalil täna kella 17.40 paiku traagiline avarii, kus hukkus neli politseinikku, kes olid ametiülesandeid täitmas, vahendas Guardian.

Pealtnägijate sõnul pidas politsei vahetult enne traagilist õnnetust kinni maanteel kihutanud Porsche.

Victoria osariigi politsei sõnul osales avariis mitu sõidukit ja terve rida politseinikke ning kokkupõrget uurib liiklusõnnetuste juurdlusüksus.

Victoria politseiülem Graham Ashton ütles, et avariis hukkus kaks vanemkonstaablit ja kaks konstaablit.

Ashton lisas, et õnnetus juhtus ajal, mil kaks ohvitseri peatasid kinni maanteel kiirust ületanud Porsche 9-11 ja pärast sõiduki teelt kõrvale juhtimist otsustasid nad sõiduki arestida. 

Vahetult pärast seda, kui sündmuskohale kutsuti appi veel kaks ametnikku, sõitis neljale politseinikule otsa suur külmutusauto.

«Porsche juht põgenes sündmuskohalt,» teatas Ashton.

Külmutusseadmega veoki juht toimetati haiglasse. Tema vigastused ei olnud eluohtlikud, kuigi väidetavalt oli meest roolis tabanud terviserike. 

Uurimise käigus tehakse kaubikujuhile ja alko- ja narkotest.

«See oli Victoria politsei jaoks väga traagiline öö ja ma ei tea ühtegi teist juhtumit, kus korraga oleks tapetud neli ohvitseri,» ütles Ashton 7Newsile.

Autojuhtidel on palutud avariipiirkonda vältida, kuna tee on seal mõneks ajaks suletud.

Riiklik politsei liit ütles avalduse, et nad on šokeeritud ja tohutult kurvad, sest kaotasid neli pühendunud kolleegi, kes tapeti kogukonna kaitsmisel.

«Pakume kohest ja pidevat tuge nende kolleegidele ja peredele. See on tohutult kurb meenutus sellest, millised ohud politseid igal teenistuses oldud minuti ajal varitsevad. Leiname nende kaotust koos perede ja kolleegidega ega unusta neid kunagi,» lisati teates. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles