Taani vutistaari truudusetus tuli telesaates päevavalgele

Elu24
Copy
Taani vutiäss Nicklas Bendtner.
Taani vutiäss Nicklas Bendtner. Foto: MARIUS SIMENSEN/imago/Bildbyran/Scanpix

Taani jalgpallitähest Nicklas Bendtnerist ja tema kaaslasest Philine Roepstoffist tehti telefilm. Filmis tuleb muuhulgas ilmsiks, et skandaalne vutimees ei olnud kaaslannale truu.

«Nicklas on olnud täielik idioot. Tal on olnud kogu maailm käes, kuid ta ei ole osanud sellest hoolida,» rääkis pisarates Philine Roepstoff. 

Roepstoff pidas silmas oma armastatut, Taani jalgpallurit Nicklas Bendtnerit. Naise sõnul juhtus kõrvalehüpe eelmise aasta jõulude paiku. 

«See juhtus samal päeval, kui Nicklas sai teada, et tema koduklubi FC Kopenhagen näitas talle ust. Ta tuli koju ja puhkes nutma. Ma polnud teada iialgi nutmas näinud,» jutustas Roepstoff.

Naisele tundus asi väga kahtlane, Bendtner pomises midagi, kuid jäi magama. Pärast ärkamist teatas Bendtner Philinile, et pettis teda. Modellina töötav naine ütles, et televisioonis pettus päevavalgele tuua oli tema idee.

«Pean ennast ja oma suhet kaitsma. Julgesin tulla telesse ja selle välja öelda. Nüüd võite sellest rääkida nii palju, kui tahate, kuid see on minu valik. Püsin tema kõrval,» kõneles Roepstoff. 

32-aastane jalgpallur on hetkel tööta. Endine Taani rahvuskoondise 193 sentimeetri pikkune ründaja on varem mänginud Inglismaa liiga tippklubides Arsenalis ja Nottinghami Forestis. 2017. aastast teenis taanlane leiba Norra meeskonnas Rosenborg.

Taani jalgpallituus Nicklas Bendtner on varemgi skandaalidesse sattunud. Paar aastat tagasi lõi ta taksosõidu lõpetuseks taksojuhil ninaluu puruks. 
Taani jalgpallituus Nicklas Bendtner on varemgi skandaalidesse sattunud. Paar aastat tagasi lõi ta taksosõidu lõpetuseks taksojuhil ninaluu puruks. Foto: RITZAU SCANPIX/REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles