HA-HA ⟩ Ameerika jalgpalli draftivalimisel jäi kaamerasilma ette superklubi treeneri «potil istuv» poeg

Elu24
Copy
NFLi klubi Tennessee Titansi peatreener Mike Vrabel.
NFLi klubi Tennessee Titansi peatreener Mike Vrabel. Foto: David Butler II/USA Today Sports/Scanpix

Neljapäeva öösel vastu reedet toimus Ameerika jalgpalli profiliiga NFLi draftivalimine. Koroonapandeemia tõttu tehti seda tänavu internetivahendusel. Nagu arvata võis, ei suudetud teleülekande jooksul «kalasid» ja «ämbreid» vältida.

NFLi klubi Tennessee Titans sai endale avavooru 29. valiku. Telepilt siirdus Nashville`i, kus võttis sõna Titansi peatreener Mike Vrabel. Kuigi peatreeneri taha oli kenasti sätitud kangas klubi logoga, jättis otsepilt siiski vägagi koduse mulje.

Ekraani vasakus servas võis näha peeglikappi, selle peegeldusest omakorda paistab ilmselgelt, et keegi istub vetsupotil. Tualettis istuja oli lihtsalt vetsuukse avali jätnud ja nii võisid «kakavat» noormeest näha miljonid ülekannet jälginud inimesed.

Eelmisel aastal vaatas NFLi draftivalimisi keskmiselt 6,1 miljonit inimest. Kolme päeva jooksuljälgis sündmsut kokku ligi 50 miljonit silmapaari. 

«Pane uks kinni,» tviitis ajakirjanik Darren Rovell.

«Seda et, meil on küsimusi,» kommenteeris Sportsnet. 

Kui peatreener Vrabeliga kaamerasilma ees koos seisnud inimene pani tähele, et jama on majas, ei suutnud ta naeru kinni hoida, kuid üritas vetsus toimetavale noormehele ikkagi märku anda, et too ukse kinni paneks.  

Hiljem selgus, et tegemist on Vrabeli poja Tyleriga, kes mängib ameerika jalgpalli Bostoni ülikooli võistkonnas. Vrabel selgitas pärast New York Postile, et poeg istus tegelikult toolil ning kuna tal olid jalas lühikesed püksid, siis võis ekslik mulje jääda, et noormees istub püksata poti peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles