VIDEO Poodi röövima läinud mehed ähvardasid töötajat kirvega

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Suurbritannias käisid kirvega relvastatud röövlid kaupluses vargil.
Suurbritannias käisid kirvega relvastatud röövlid kaupluses vargil. Foto: SWNS / Scanpix

Suurbritannia politsei avaldas turvakaamerasalvestise ühes kaupluses kirvega vehkinud röövlitest.

Newcastle-under-Lyme'is toimus selle aasta 16. jaanuaril kella 8.15 ajal ühes kohalikus poes rööv, kus kirvega relvastatud kurjategijad ründasid kaupluse töötajat ja ähvardasid meest kirvega, vahendas Birmingham Live.

Hiljuti politsei poolt avaldatud turvakaamerasalvestiselt on näha, kuidas hirmunud kliendid üritavad maskis kurjategijate eest peituda, kui üks röövlitest hüppab üle leti ja ähvardab töötajat.

Seepeale topivad röövlid spordikotti sigarette ja rüüstavad riiuleid ja põgenevad koos saagiga. Lisaks langes kurjategijate saagiks märkimisväärne summa poe kassas olnud sularahast. 

Videolt on ka näha, kuidas üks poekülastajatest seisab jahmunult käed tasklus ja jälgib asjade kulgu. 

Staffordshire'i politsei avaldas turvakaamerasalvestised eesmärgiga tabada seni jooksus olevad kahtlusalused. Sellega seose kutsus politsei võimuesindajatega ühendust võtma kõiki, kes salvestisel olevaid pätte tunnevad.

«See on eriti murettekitav olukord poe kassas olnud naisele, kes tegi kõigest oma tööd. Palume kõigil, kes asjast midagigi teavad, meiega ühendust võtta,» kommenteeris juhtumit uuriv konstaabel David Stubbs. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles