Will Smith distantseerib ennast saientoloogiast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Will Smith
Will Smith Foto: Reuters / Scanpix

Will Smithi ja tema abikaasat, Jada Pinkett Smithi, tutvustas saientoloogiaga nende ühine sõber Tom Cruise, kuid Smith otsustas siiski mitte antud religiooni järgijaks saada, vahendab Femalefirst.

 

«Ma ei usu tingimata organiseeritud religiooni. Ma armastan oma jumalat, oma kõrgeimat jõudu, aga see on vaid minu jumal ja ma loon ise oma ühenduse ning otsustan kuidas see olema peab. Ma usun, et minu side jumalaga on erinev kõigi teiste omast,» ütles Will Smith.

«Ma ei usu, et moslemitel on olemas kõik vastused ja õiged tõekspidamised, ma ei usu ka seda, et kristlastel või juutidel on kõik õiged vastused ja tõekspidamsied,» lisas mees.

Hoolimata skeptilisusest kinnitab Will, kelle naine Jada on teadaolevalt endiselt Saientoloogiakiriku aktiivne liige, et igaühel peaks olema õigus uskuda, mida iganes nad soovivad.

«Tom tutvustas mulle saientoloogiat ja ma olen maailma religioonide õpilane. Mind kasvatati baptistlikus perekonnas, käisin katoliiklikus koolis, aga arvan, et piibli ideed on 98% ulatuses samad, mis saientoloogias ja 98% ulatuses samad hinduismi ja budismi ideedega,» ütles 39-aastane Wills USA telesaatele «Accesse Hollywood» antud intervjuus.

«Kui ma istun Tomi kõrval ja räägin temaga juttu, saan ma aru, et ta on üks suurima hingega inimesi, keda ma olen kunagi kohanud – ta tõesti soovib maailma paremaks paigaks muuta. On inimesi, kes ründavad saientoloogiat ning tahavad võidelda millegagi, millest nad midagi ei tea. See on ohtlik ja rumal. Kuidas ma saaksin mõista hukka kedagi sellepärast, millesse nad usuvad?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles