Matusel paugutanud püssimees võeti nii valusalt rajalt maha, et politsei pidi hoopis tema elu päästma

Elu24
Copy
Relvastatud politseinikud surnuaias. Pilt on illustreeriv.
Relvastatud politseinikud surnuaias. Pilt on illustreeriv. Foto: AFP/SCANPIX

Briti meedia kirjutab, et Inglismaal Manchesteris ilmus neljapäeva õhtul toimunud matusele mees püssiga, kes paugutama kukkus. Lugu lõppes sellega, et politsei pidi hoopis püssimehe elu päästma.

Manchesteris Gortoni surnuaial toimus parasjagu kohalike seas hästi tuntud 38-aastase mehe ärasaatmine, kui kohale tulnud püssimees rahva seas tule avas, vahendas The Manchester Evening News. Üllatuslikult sai vigastada vaid püssimees ise.

Seniteadmata asjaoludel sai tule avanud mees noaga näkku ning päris tõsiselt vigastada. Õnneks olid relvastatud politseinikud läheduses. Teadaolevalt tegid nad kohale jõudes püssimehe kahjutuks ja ta viidi haiglasse. Arvatavasti päästis politsei sekkumine püssimehe elu.

Politseiallikate sõnul jõudis mees tulistada kolm lasku, aga keegi pihta ei saanud. Reedehommikuste andmete põhjal pole relva veel üles leitud. Politsei teatel oli püssimees 34-aastane.

Verine vahejuhtum leidis aset 38-aastase Clive Pinnocki matusel, kus oli kohal palju varalahkunud mehe sõpru ja sugulasi. Pinnock sattus 8. aprillil liiklusõnnetusse, kui ta põrkas mootorrattal kokku roolijoodikuga. Mees suri hiljem haiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles