KAHTLANE VÄRK ⟩ Mis nipiga pääses Rannamaja-Merylin Prantsuse moeajakirja kaanele?

Elu24
Copy
Merylin Nau 2019. aastal. Tallinn.
Merylin Nau 2019. aastal. Tallinn. Foto: Merili Kevvai

Vau – modellikarjääri alustav Merylin Nau teeb sel alal järjest pikemaid samme! Või kas ikka teeb?

«Rannamajast» tuule tiibadesse saanud Merylin Nau jagas Instagramis fännidega ühte enda jaoks olulist sündmust. Nimelt sai juba varem modellikarjääriga tutvust teinud neiu nüüd ühe Prantsuse moeajakirja aprillinumbri kaanetüdrukuks.

Merylin lubas kindlasti lehe sisu ka fännidega jagada, kui ta trükiversiooni kätte saab. «Mulle on tohutult suur au, et nad mind sellesse kaasasid,» kirjutas Merylin. Tema sõnul on kaanele jõudmine tunnustuseks suure töö eest.

Ajakiri Moevir ilmub Pariisis. Ajakirjast leiab üsnagi intrigeerivaid fotoseeriaid nii meestest kui naistest.

Instagramis on väljaandel 30 000 jälgijat. Seda on natuke vähem kui Merylinil endal. Kahtlust äratab ka see, et moeajakirja Instagrami postitustel on sageli alla saja meeldimise... 30 000 jälgijat ja piltidel ainult mõnikümmend like'i – see viitab enamasti ostetud jälgijatele.

Silma jääb seegi, et ajakirja tellimine maksab 43 dollarit ehk umbes 40 eurot. Kallis hind viitab enamasti väikesele tiraažile, kuna mida vähem trükitakse, seda kallim ühe lehe hind on. Kusjuures 2020. aasta aprillinumbrist on vähemalt 24 erinevat versiooni, kõigil neil erinev kaanepilt.

Ajakirjale saavad pilte saata kõik, eelisjärjekorras on aga need, kes selle eest ka maksavad.

Märkida tasub sedagi, et Merylini pildid pole tehtud mitte Moeviri jaoks, vaid pärinevad eelmisest aastast ning neid on ajakirjanduses korduvalt kasutatud.

Merylin ütles Elu24-le, et temaga võeti ühendust meili teel. «Nad tutvustasid oma ajakirja ja pakkusid, kas tahan oma tööd jagada nende ajakirjas ja ma olin kohe nõus. Ma ei teadnud, et nad midagi kahtlast on või et see oleks probleem. Lahe just, kui pakuvad,» selgitas ta.

Probleemi loomulikult polegi! Lõppude lõpuks – kes ei tahaks mõne ajakirja kaanel olla.

Merylin tunnistas hiljem ka Instagrami vahendusel, et sai väljaandelt tünga. «Pettumus suur ja ju ma polegi siis nii special. Ma juba lootsin, et olen oma tööga silma jäänud, aga tutkit, nad tahtsid ise hoopis promo saada,» tõdes tõsielustaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles