52-aastane Hollywoodi näitleja Dimitri Diatchenko suri ootamatult

Elu24
Copy
Dimitri Diatchenko filmi «Tšernobõli päevikud» esilinastusel Californias.
Dimitri Diatchenko filmi «Tšernobõli päevikud» esilinastusel Californias. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Õudusfilmis «Tšernobõli päevikud» mänginud Dimitri Diatchenko suri sel teisipäeval 52-aastaselt, kinnitas näitleja esindaja.

Diatchenkot teati kõige paremini Oren Peli lavastatud 2012. aasta õudusfilmist «Tšernobõli päevikud», vahendas Deadline.

Ameerika Ühendriikidest San Franciscost pärit näitleja suri ootamatult 21. aprillil Floridas. Esindaja sõnul pole lahkamise tulemus veel teada, aga arvatavasti sai ta infarkti. Teadaolevalt sai Diatchenko nädal enne surma elektrilöögi, kuid pole selge, kas see on näitleja surmaga seotud.

Diatchenkol olid Ukraina, Kreeka ja Rootsi juured. Ta mängis sarjades «Kondid», «Anarhia pojad», «Kurjuse kannul» ja «Kuidas ma kohtasin teie ema» väiksemates rollides. Tema esimene filmiroll oli lavastaja Ridley Scotti filmis «G.I. Jane».

Euroopa päritolu tõttu mängis ta sageli venelasi, näiteks filmides «Maxwell Smart - Agent 86» («Get Smart») ja «Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik». Häälenäitlejana tegi ta kaasa sarjade «Teismelised ninjakilpkonnad», «Perepea» ja «Karusmarjad metsikus looduses» üksikutes osades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles