Endine vutiklubi Manchester Unitedi staar: David Beckhamiga hotellitoa jagamine oli totaalne piin

Elu24
Copy
Manchester Unitedi vutisaarid Gary Neville ja David Beckham mõistsid teineteist vutplatsil, kuid mitte hotellitoas.
Manchester Unitedi vutisaarid Gary Neville ja David Beckham mõistsid teineteist vutplatsil, kuid mitte hotellitoas. Foto: Martin Rickett/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Inglismaa endine jalgpallitäht Gary Neville selgitas, miks ta ei suutnud Manchester Unitedi ja Madridi Reali legendi David Beckhamiga hotellituba jagada.

Mehed olid Manchester Unitedis tiimikaaslased 90ndatel ja jagasid välisvõistlustel hotellituba kuus kuud. Neville kuulus Inglismaa tippklubisse 19 hooaega ja see kuuekuuline periood, mil tuli Beckhamiga ühes toas olla, ei kuulu tema lemmikmälestuste hulka, vahendas metro.co.uk 

«Esiteks tahtsin mina magama minna kell üheksa ja siis kell viis üles tõusta. Temal oli kombeks magama jääda 23 paiku ja hommikul kell kaheksa ärgata. Ühesõnaga igal õhtul hoidis ta mind kaks tundi kauem üleval kui mul kombeks,» rääkis Neville.

«Teiseks, Beckham on täielik pedant. Hotelli jõudes võttis ta kotist välja fotod, küünlad ja asetas need ülimalt täpses järjestuses hotellitoa lauale. Ta pani küünlad põlema ja kui võimalik, riputas mõned fotod üles, teised sättis lauale. Ta on jube korralik, piltlikult öeldes isegi triikis oma sokke. Aga minul oli kõik vastupidi. Enamik asju vedelesid seal, kus juhtus. Nii me teineteisele närvidele käisimegi,» selgitas Neville.

«Talle meeldis muusikat kuulata, omaette piinlikus puhtuses tšillida, mina omakorda tahtsin kogu aeg lobiseda – olime täielikud vastandid.»

Neville ja Beckham mängisid koos Manchester Unitedis üle kümne aasta ning viisid ManU kuus korda Inglismaa meistritiitlile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles