NAGU ANEKDOOT ⟩ Ootamatult koju tulnud abikaasa eest põgenenud paljas armuke jõudis kaasa haarata vaid pangakaardi

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Laupäeval Peterburis inimestele silma jäänud paljas mees põgenes oma armukese juurest, sest viimase abikaasa tuli ootamatult koju.
Laupäeval Peterburis inimestele silma jäänud paljas mees põgenes oma armukese juurest, sest viimase abikaasa tuli ootamatult koju. Foto: Kuvatõmmis fontanka.ru lehelt

Venemaal põgenes nädalavahetusel ootamatult koju tulnud kurja abikaasa eest armuke, kes ei jõudnud kiiruga püksegi jalga tõmmata. Ometi jõudis mees pangakaardi kaasa haarata ja silkas siis palja tagumikuga linnatänavatel kodu poole.

25. aprilli õhtul jäi Peterburis Budabesti tänaval paljudele inimestele silma seal ringi jooksnud paljas mees, kelle kohta arvati algul, et tegemist on vaimselt haige inimesega, vahendas Fontanka. 

Hiljem selgus aga, et tegemist oli ootamatult koju saabunud kurja abikaasa eest põgenenud armukesega, kes ei jõudnud voodist putku pannes midagi peale pangakaardi kaasa haarata. 

Loo kangelase elu oli laupäeva õhtul kuni kella 18ni veel ilus, sest armukese juures aja veetmine on ju üks meeldivamaid tegevusi. 

Kui kultusfilmis «Postiljon helistab alati kaks korda» sai peaosas mänginud Jack Nicholson samuti teada, millised on reetmise tagajärjed, siis kahjuks olid selles loos abikaasal korteri võtmed ning uksekella keegi ei helistanud. 

Naise abikaasa ootamatu saabumine keeras loo kangelase õhtused plaanid tuksi ja armurõõmude nautimise asemel tuli mehel kiiresti otsustada, kuidas korterist kiirelt sääred teha. 

Mõnekümne sekundi jooksul end kogunud armuke ei otsustanud end kappi või voodi alla peita, nii nagu see tavaliselt anekdoodis juhtub. Ta otsustas hoopis akna kaudu välja ronida. 

Lillepeenras maandunud mees jooksis seepeale ummisjalu asfalteeritud tänavale, kus ta lootis, et saab nähtamatult kaduda. 

Kuid tema õnnetuseks ei jätnud lolliks tehtud abikaasa asja niisama vaid otsustas putku pistnud sarvetegijat jälitama asuda. 

Fontanka andmetel hüppas vaid Aadama ülikonnas armuke esmalt juhuslikku BMWsse, mille juhilt ta lootis abi saada. Ei oska isegi aimata, mis tunne võis olla autoroolis olnud inimesel, kui lühikese aja jooksul tabas teda kaks korda tõeline ehmatus. 

BMW omanik rääkis portaalile, et autosse hüpanud paljas mees pakkus talle põgenemise eest 1250 rubla. Kuid mees ei lehvitanud mitte sularahaga vaid krediitkaardiga. Kaup jäi aga katki, sest põgenev armuke unustas auto ukse lukustada.

Nimelt tõmbas amukest jälitanud kuri abikaasa auto ukse lahti ja kukkus seal olnud armukest klobima. Armukesel õnnestus vihase mehe eest omakorda tahaistmele ronida ning autost plehku pista. 

Veidi hiljem nähti armukest poole kilomeetri kaugusel. Vahepeal oli mehel õnnestunud endale kuskilt ka mingisugune räpane kalts kehakatteks leida. 

Kuidas ja kuhu mees sealt edasi läks, ei ole teada. Suure tõenäosusega leidis ta mõne takso, kes oli nõus mehe koju sõidutama. 

Vaata videot põgenevast armukesest siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles