VAATA SAADET ⟩ «Anneli Lahe põrsapõli» jutustab «Kodutunde» saatejuhi Lasnamäe lapsepõlve loo

Elu24
Copy

Kolmapäeval, 29. aprillil kell 20.30 näitab Kanal 2 erisaadet «Anneli Lahe põrsapõli». 

Populaarse telesaate «Kodutunne» saatejuhi Anneli Lahe lapsepõlv möödus paigas, mis on tänaseks tundmatuseni muutunud. Lasnamäe kanali ehk Laagna tee alguses asunud kodu ja selle kõrval tegutsenud Tallinna Loomaaed pakkusid väikesele Annelile põnevaid ning kohati ka valusaid seiklusi. Saates kohtub Anneli üle 30 aasta oma armastatud klassijuhatajaga.

«Anneli Lahe põrsapõli»
«Anneli Lahe põrsapõli» Foto: Kanal 2

Vaata saadet tasuta VeebiTVs:

Vaata ka saatesarja eelmisi osi:

«Rita Rätsepa põrsapõli»

Vahetult enne auhinnatud menusarja «Pilvede all» 250. osa vaatleb meeleolukas erisaade, milline oli selle ühe peaosalise, kolme õe riukalikku ema Sirjet kehastava Rita Rätsepa lapsepõlv. Kuidas sai pisikesest Rakke kandi maatüdrukust särav seltskonnahing ja kümnete tuhandete eestlaste lemmik?

«Inga Lunge põrsapõli»

Emotsionaalne erisaade toob meieni seiklused ja ohtlikud situatsioonid armastatud näitlejanna Inga Lunge lapsepõlvest.

«Katrin Lusti põrsapõli»

Populaarse teleajakirjaniku Katrin Lusti lapsepõlv möödus Tartus, kus teda ootasid ees nii põnevad kui ka lausa ohtlikud seiklused. Muuhulgas saame teada, miks Katrin pisikese tüdrukuna looma lahkamise ette võttis. Ka selgub, kui palju on tema edasist elu mõjutanud linnatänavatel toimunud juhuslikud kohtumised pervertidega.

«Robert Rooli põrsapõli»

Populaarse saatejuhi Robert Rooli lapsepõlv oli täis seiklusi ja äpardusi. Muuhulgas saame teada pisikese Robi armastusest lahtise tule vastu, mis viis ka ohtlike olukordadeni. Muuhulgas selgub, mil moel õppis noor mees piinlikusega võitlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles