MAGUS KÄTTEMAKS Keskkoolis «põrsaks» kutsutud austraallanna omab nüüd kadestamisväärset bikiinikeha

Elu24
Copy
Koolikiusamise all kannatanud austraallanna magus kättemaks oma kiusajatele - auhinnatud bikiinikeha.
Koolikiusamise all kannatanud austraallanna magus kättemaks oma kiusajatele - auhinnatud bikiinikeha. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Koolikiusamise all kannatanud australlannat Diane Fricki (36) kutsuti noorena «põrsaks». Nüüd on aga Frick teinud läbi totaalse muutumise, omab kadestamisväärset bikiinikeha ja loodab inspireerida teisi, kes kannatavad koolikiusamise all, vahendab Daily Star.

Turundusjuhina töötav Frick kannatas lapsepõlves ja teismelisena koolikiusamise käes. Keskkoolis hüüti teda «põrsaks» ning Fricki üle tehti nalja nii tema näonaha, juuste kui ka riiete pärast. «Olin alati kogukas laps ning mind kiusati terve minu lapsepõlve,» tunnistas Frick, kes sai ülekaalu pärast endale veel teisigi solvavaid hüüdnimesid.

Austraallanna Diane Fricki kiusati terve tema lapsepõlve ning noorena tegid koolikaaslased temast ka mõnitavaid laule.
Austraallanna Diane Fricki kiusati terve tema lapsepõlve ning noorena tegid koolikaaslased temast ka mõnitavaid laule. Foto: Caters News Agency / Scanpix

Ka täiskasvanuna olid Frickil halvad toiduharjumused, kuid ta ei olnud massiliselt ülekaaluline. Küll aga ei teinud ta trenni, tundis end pidevalt väsinuna ning oli masendunud. Viis aastat tagasi otsis Frick abi ka kognitiivkäitumuslik teraapialt.

Australlanna enne oma suurt muutust, mis leidis aset 2018. aastal.
Australlanna enne oma suurt muutust, mis leidis aset 2018. aastal. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Suur muutus leidis aga aset 2018. aastal, kui Frick diivanil lesides Google'is tema jaoks ideaalse kehaga naisi vaatas. «Nad tegelesid kõik kulturismiga, nii et hakkasin selle kohta rohkem uurima ja avastasin lõpuks treeneriga, kes aitas naisi bikiinifitnessi võistluseks valmistuda,» rääkis Frick lähemalt.

Lisaks dieedile, mis kulturismiga kaasnes, armastas Frick selle treeningkava ja ülesehitust ning muidugi ka seda, kuidas see kõik tema keha aja jooksul muutis. Nii maksis Frick oma kadestamisväärse bikiinikehaga kõigile, kes teda noorena kiusasid, võimsalt kätte.

Frick avastas enda jaoks kulturismi ning treenis natuke üle aasta enne, kui astus oma uue bikiinikehaga lavale.
Frick avastas enda jaoks kulturismi ning treenis natuke üle aasta enne, kui astus oma uue bikiinikehaga lavale. Foto: CATERS NEWS AGENCY/ BAN STUDIOS/Scanpix

Oma uue, treenitud bikiinikehaga osales Frick 2019. aastal rahvusvahelisel Austraalia bikiinifitnessi üritusel. «Ma ei kujutanud kunagi ette, et võiksin oma keha üle uhke olla. Kandsin alati riideid, mis katsid kõike ja vihkasin ning häbenesin ennast.»

See, et kiusamise all kannatanud tüdruk võib end muuta mitte ainult füüsiliselt vaid ka vaimselt, ning seista bikiinides laval, paludes enda keha hinnata, on Fricki sõnul erakordne. «Mind krooniti eelmise aasta Austraalia bikiinifitnessi üritusel üldiseks bikiinimeistriks. Ma ei suutnud seda uskuda ja olen nii uhke, kui kaugele olen jõudnud, nii füüsiliselt kui ka vaimselt,» rõõmustab Frick.

Austraallanna pidi lisaks füüsilistele muutustele läbima ka vaimse muutuse, kuna koolikiusamine muutis tema elu noorena põrguks.
Austraallanna pidi lisaks füüsilistele muutustele läbima ka vaimse muutuse, kuna koolikiusamine muutis tema elu noorena põrguks. Foto: Caters News Agency/Scanpix

«Ma näen praegu välja nii palju noorem kui varem ja inimesed kommenteerivad seda iga kord, kui kuulevad minu vanust. Enamik inimesi pakub, et olen kümme aastat noorem kui ma tegelikult olen,» rõõmustas 36-aastane Frick.

Fitnessikuningannana ei ole aga Frick unustanud oma lapsepõlve ning tunneb empaatiat laste vastu, kes kogevad kiusamist praegu. Australlanna loodab, et tema lugu inspireerib neid. «On tõsi, et mõnikord tuleb millegi tugevdamiseks see esmalt hävitada. Ma ei unusta kunagi seda, kuidas mind koheldi, kuid see kõik on teinud mind kindlasti vastupidavaks inimeseks,» tunnistas ta lõpetuseks.

Nüüd loodab Frick, et tema totaalne muutumine on inspiratsiooniks neile, kes praegu koolikiusamise all kannatavad.
Nüüd loodab Frick, et tema totaalne muutumine on inspiratsiooniks neile, kes praegu koolikiusamise all kannatavad. Foto: Caters News Agency/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles