LIIGA REALISTLIK ⟩ Paar kutsus äravisatud seksnukule politsei – nad arvasid, et see on päris laip

Elu24
Copy
Silikoonist nukud
Silikoonist nukud Foto: AFP / Scanpix

Viimasel ajal juhtub Real Doll tüüpi nukkudega järjest sagedamini kõiksugu veidraid asju. Saksamaal tekitavad nad isegi politseile peavalu, kirjutab The Times.

Lahkuminek ei ole kunagi lihtne, kuid seksinuku puhul peaks see kergemini käima. Bavaarias elavale mehele tuli aga tema seksnukk tagasi koju - koos politseihärradega.

Eelmisel nädalavahetusel sai Gebenbachi küla lähistel jalutanud paar šoki, kui nägi silla all vedeleva prügi alt turritamas inimese jalgu. Sündmuskohale reageerinud politsei tegi aga pigem õnneliku avastuse.

Jalad kuulusid silikoonist seksnukule. Politsei sõnul nägid need esmapilgul tõesti petlikult tõelised välja. Samas avastati lähedalt ka karp, kus olid omaniku kontaktid ning aadressid korralikult kirjas.

Ei takista vallid, ei takista kraav

Nii otsustasid korrakaitsjad paari taas kokku viia. Oma seksnukuga sai ta kaasa ka süüdistuse jäätmete nõuetevastases käitlemises, kinnitas politsei.

See pole aga ainus selline juhtum - silikoonnukkude levides on need järjest sagenenud ning korrakaitsjate aega raisanud. See ei ole nali, rõhutas kohaliku pääste ülem Heiko Brett. Tema sõnul kujutab iga selline tühi väljakutse võimalikku riski kellegi teise elule, keda ei jõuta päästma.

Näiteks eelmise aasta 30. juunil reageerisid nii pääste, politsei kui kiirabi, et Põhja-Saksamaal Elbe jõelt ühte triivima läiud inimest päästa. Taas oli tegemist aga seksnukuga, millest üritati lahti saada. Kaldalt oli seda võimatu päris inimesest eristada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles