VAATA TASUTA ⟩ 10 kirglikku ja tempokat filmi igale maitsele, mis panevad vere vemmeldama

Elu24
Copy
«Perekond» (The Family, 2013)
«Perekond» (The Family, 2013) Foto: IMDB

VeebiTV filmivalikust leiab vaatamist igale meeleolule vastavalt – siin on 10 kirgi kütvat filmi, mida täiesti tasuta vaadata.

«Serena» (Serena, 2014)

Ajalooline draama. Serena (Jennifer Lawrence) ja George Pemberton (Bradley Cooper) on äsja abiellunud paar, kes hakkab rajama oma puiduimpeeriumit. Serena tõestab end meestega võrdsena: ta juhatab raietöid, jahib lõgismadusid ja isegi päästab metsikus looduses inimese elu. Pembertonide käes on võim ja nad ei lase millelgi end takistada. Kuid kui Serena avastab George’i salajase mineviku ja peab seisma silmitsi omaenda saatusega, hakkab Pembertonide abielu lagunema, tüürides neid dramaatilise lõpplahenduseni... Film ei sobi alaealistele.

«Ajugeeniused» (Masterminds, 2016)

David Ghantt (Zach Galifianakis) elab masendavalt sündmustevaest elu. Tema igapäevatööks on juhtida soomustatud rahaautot ja ainus säde tema tuhmis argielus on flirt kolleeg Kelly Campbelliga (Kristen Wiig), kes peagi meelitab ulja juhmaka osalema oma elu suurimas pätiskeemis. Koos kamba silmapaistvalt väheintelligentsete kurikaelte, eesotsas särava kelmi Steve Chambersiga (Owen Wilson) pannakse hakkama üks äärmiselt ebaprofessionaalne pangarööv. Peatselt on Davidil vesi ahjus ja mehel saab olema palju rabelemist, et pääseda nii politsei kui ka semude poolt palgatud napaka mõrvari küüsist.

«Perekond» (The Family, 2013)

Luc Bessoni lavastatud krimikomöödia. Kurikuulusasse maffiaklanni kuuluv Manzoni perekond saadetakse tunnistajakaitseprogrammi käigus Prantsusmaale. Vaatamata suurtele ponnistustele ja FBI agent Stansfieldi (Tommy Lee Jones) püüdlustele, satub perekond pidevalt mingitesse jamadesse. Fred Manzoni (Robert De Niro), tema naine Maggie (Michelle Pfeiffer) ja nende lapsed Belle (Dianna Agron) ja Warren (John D’Leo), ei suuda ennast kuidagi vaos hoida. Seega tuleb perekonnal pidevalt muuta oma perekonnanime ning vahetada elukohta. Kui kättemaksu ihkava maffiaklanni liikmed saavad lõpuks teada Manzoni perekonna asukoha, siis läheb lahti tõeline märul.

«Laulult laulule» (Song to Song, 2017)

Selles kaasaegses armastusloos on Texase rokimaastikul omavaheliste suhete keerulisse rägastikku takerdunud kaks paari – raskustes laulukirjutaja Faye (Rooney Mara) ja BV (Ryan Gosling) ning muusikamogul Cook (Michael Fassbender) ja muusikase pürgiv ettekandja (Natalie Portman). 

«Piinlik moment» (That Awkward Moment, 2014)

Komöödia. Jason (Zac Efron) jäeti just maha, Mikey (Michael B. Jordan) naine palus mehelt just lahutust ja Daniel (Miles Teller) on jätkuvalt poissmees. Kolm parimat sõpra otsustavadki nüüd kambakesi koos vallalisteks ja vallatuteks jääda, kuid sellega tekib ootamatuid raskusi ning olukord kisub piinlikuks kätte ära. Film ei sobi alaealistele.

«Nurjatu nimekiri» (The To Do List, 2013)

Seksikas komöödia noorest Brandy Klarkist (Aubrey Plaza), kes tunneb peale keskkooli lõppu sotsiaalset survet enne ülikooli astumist oma seksuaalset kogemustepagasit suurendada. Nii otsustabki Brandy teha nimekirja asjadest, mis ta peab saavutama enne sügissemestri algust. Film ei sobi alaealistele.

«Kõrvalnähud» (Limitless, 2011)

Eddie Morra (Bradley Cooper) on kirjanik, kes elab New Yorgis ning töötab oma uue raamatu kallal juba üle kuue kuu, ent pole veel ühtegi lauset kirjutanud. Kui tema tüdruksõber Lindy (Abbie Cornish) ta maha jätab, arvab mees, et elu on läbi. Siis aga kohtab ta vana sõpra, kes tutvustab talle uut ravimit nimega NZT, mis aitab inimestel kasutada oma ajupotentsiaali täies mahus. Üks tablett päevas aitab Eddiel muutuda võitmatuks. Kui endine «eikeegi» tõuseb tippu, tõmbab ta endale ärimoguli Carl Van Looni (Robert De Niro) tähelepanu, kes näeb Eddies võimalust teenimiseks. Aga igal rohul on omad kõrvalnähud...

«Suured pulmad» (The Big Wedding, 2013)

Vaimuka romantilise komöödia tele-esilinastus! Palju aastaid tagasi oma abielu lahutanud Don ja Ellie Griffin (Robert De Niro ja Diane Keaton) peavad oma poja pulmade jaoks teesklema, et elavad endiselt õnnelikult koos. Loomulikult kaasneb sellega palju arusaamatusi ja naljakaid olukordi ning lõpuks kujuneb sellest üks tõeline perekondlik tohuvabohu!

 

«Kuutõusu kuningriik» (Moonrise Kingdom, 2012)

Romantiline seikluslugu kahest noorest armunust Uus-Inglismaa saarel 1965. aastal. Skaudirühma häbiplekk, kasuvanemate poolt hüljatud Sam (Jared Gilman) ja rikaste juristide vanim tütar Suzy (Kara Hayward) armuvad ning otsustavad koos põgeneda. Loomulikult ei kulge ülemeelik seiklus niisama kergelt – kohaliku šerifi (Bruce Willis) eestvedamisel hakatakse lapsi otsima. Omaalgatuslikult hakkab juhtunut uurima ka skautide juht (Edward Norton).

«Mona Lisa naeratus» (Mona Lisa Smile, 2003)

Tõsielul põhineva romantilise draama tegevus leiab aset 1953. aastal ühes konservatiivses USA naistekolledžis, kuhu tuleb kunstiajalugu õpetama uutest ideedest pakatav Katherine Watson (Julia Roberts). Ta arvab, et õpilased haaravad kinni igast võimalusest, kui neile midagi uut õpetatakse, kuid Katherine eksib: teised õpetajad ja isegi tüdrukud ise ei taha kuuldagi mitte mingitest uuendustest. Nimelt on koolis levinud veendumus, et perekondlik idüll on tähtsam haridusest ning ka kolledžiharidus on sisuliselt pelgalt vahendiks parema abikaasa leidmisel. 

Koolitüdrukute rollides näeb selliseid Hollywoodi tippnäitlerjaid nagu Kirsten Dunst, Maggie Gyllenhaal ja Julia Stiles. Meespeaosas ehk Julia Robertsi tegelaskuju romantilise partnerina astub draamas üles Dominic West.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles