ÜKS TÄTOKAS PÄEVAS ⟩ Karantiiniajaks endale sobiva hobi leidnud noormees: näen välja nagu sinihallitusjuustu tükk

Elu24
Copy
Chris Woodhead on karantiini ajal teinud endale juba üle neljakümne tätoveeringu.
Chris Woodhead on karantiini ajal teinud endale juba üle neljakümne tätoveeringu. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @adverse.camber

Suurbritannias, Londonis elav Chris Woodhead leidis endale sobiva hobi, kuidas koroonaviiruse pandeemiaga toime tulla. Juba varasemalt tätoveeritud noormees on teinud iga karantiinipäeva kohta endale ühe tätoveeringu ning võrdleb nüüd oma «ülerahvastatud» keha sinihallitusjuustu tükiga, vahendab BBC

30ndates Chris Woodhead leidis koroonaviiruse pandeemia ajal endale midagi, tänu millele karantiiniajal toime tulla ja millega oma aega sisustada. Noormees on alates 17. märtsist, kui karantiiniaeg algas, teinud endale iga päev uue tätoveeringu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Woodhead (@adverse.camber) on

Chrisil, kes on regulaarselt lasknud endale tätoveeringuid teha alates 18-aastaselt, oli enne koroonaviiruse pandeemiat üle tuhande tätoveeringu. Kui tätoveerijana töötav Chris koos oma raseda abikaasaga karantiini jäi, otsustas ta tööd oma kehal jätkata. 

«Avastasin end sihitult hängimas, teadmata, mida teha [...], nii et mõte ennast iga päev tätoveerida oli selleks, et anda endale mingi suund,» tunnistas Chris, kelle sõnul on inimesed ilma struktuurita kadunud. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Woodhead (@adverse.camber) on

Nõnda istub Chris iga päev, kella kahe ja nelja vahel, maha ning visandab kavandi, mille inspiratsiooniks on praegune olukord maailmas. «Leian, et tätoveerimine on terapeutiline. Praegu joonistan seda, mis mul meeles on ja lisaks sellele monumentaalsele kriisile pole minu peast palju muud läbi käinud,» tõdeb mees, kes on teinud endale nii kriisiga seotud tätoveeringuid kui ka tiigri pühendusega Netflixi dokumentaalsarjale «Tiger King».

Chris kasutab tätoveerimiseks elektrivaba meetodit, torkides tinti naha alla käeshoitava nõela mitte masinaga. Mehe sõnul on meetod kogumas populaarsust.

«See on selline, nagu teil oleks sulepea, mille panete tindipotti, kuid saate seda ainult naha sisse torgata,» kirjeldab Chris. «Sellega on väga, väga raske olla täpne – iga punkt on oluline – ja see võtab üsna palju kauem aega kui tätoveeringupüstoliga töötamine.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Woodhead (@adverse.camber) on

Alates märtsi keskpaigast on Chris teinud endale üle neljakümne tätoveeringu ja noormees tunnistab, et on peagi vastamisi uue probleemiga: tema «ülerahvastatud» kehal on raske leida ruumi uutele tätoveeringutele.

Kui Chrisilt küsida, palju tal kehal veel tätoveeringuteks on, sõnab noormees, et «mitte palju». «Ma tahan, et need oleksid head tätoveeringud, nii et proovides neid põnevana realistlikult hoida, on mul ilmselt tätoveerimisruumi jäänud umbes kuuks ajaks,» tõdeb Chris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Woodhead (@adverse.camber) on

Karantiiniajal on Chris lisanud tätoveeringuid nii oma sõrmeotstesse kui ka jalatalla alla. «Olles nüüd tõsiselt aus, ma näen naeruväärne välja – näen välja nagu sinihallitusjuustu tükk. Alles on jäänud väga vähe ruumi, kuhu ma tegelikult ulatun.» 

Arvestades ruumipuudust on Chris planeerinud oma kehal koha, kuhu läheb tema juulis sündiva lapse nimi. 

Chrisi karantiiniajal tehtud tätoveeringutel saab silma peal hoida tema isiklikul Instagrami kontol SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles