TA ON TAGASI! ⟩ Mitu kuud sotsiaalmeedias vaikinud Getter Jaani naasis salapärase sõnumiga

Elu24
Copy
Getter Jaani saates «Radar»
Getter Jaani saates «Radar» Foto: Pilt videost

Laulja Getter Jaani (26) tegi sel aastal sotsiaalmeediast pikema pausi. Nimelt seisis lauljatari ametlik Instagrami konto jaanuarist saati tühjana, kuid nüüd on Jaani naasnud sotsiaalmeediasse salapärase sõnumiga.

Elu24 kirjutas jaanuari lõpus, et Getter Jaani ametlikul Instagrami kontol «gettermusic» valitseb tühjus. Toona sai spekuleeritud, et ehk on laulja mingil põhjusel oma kontol ära varjanud või kustutanud kõik postitused.

Teiseks põhjuseks võis olla see, et lauljatari konto on sattunud küberpättide kätte. Sellest ajast saati oli Jaani konto aktiivne, kuid sellel ei olnud peale nelja IGTV video ühtegi postitust. Kadunud oli ka konto profiilipilt. 

Elu24 võttis toona Jaaniga ühendust aga lauljatar sotsiaalmeedia vaikust ei kommenteerinud. Täna, 28. aprillil, ilmus aga lauljatari kontole uus postitus!

Jaani postitas kevadhõngulise pildi, millel on näha eeldatavasti tema käsi ning tema tütre jalad. Pildil on ka mitmed kevadlilled.

Fotol on tekst «MITU MIND» ning kuupäev, 30.04.2020. Mitmeid kuid sotsiaalmeedias vaikinud lauljatar millegi enamaga oma värsket postitust ei selgita ja postituse pealkiri samuti puudub. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G E T T E R J A A N I (@gettermusic) on

Jaani on sama fotoga kaunistanud ka oma ametlikku Facebooki kontot, kus lauljatar samuti mitu kuud vaikis. Facebookist tegi Jaani pausi jaanuaris ning veebruaris, kuid naasis 13. märtsil ja on seal üha aktiivsemalt postitanud.

Lisaks küpsetistele on Jaani jaganud ka pilte endast ning oma uuest soengust.

Jaani viimane singel «Võta mul käest» ilmus 2019. aasta veebruaris. 10. mail said Jaani ja tema elukaaslane Ott-Sander Palm pisitütre vanemateks. Paari tütar sai nimeks Emily Palm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles