KOROONAIGAVUS ⟩ Videod: ameeriklane on karantiini ajal juba viis Guinnessi rekordit purustanud

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
David Rush ja Jonathan Hannonn on karantiiniajal purustanud juba mitu Guinnessi rekordit.
David Rush ja Jonathan Hannonn on karantiiniajal purustanud juba mitu Guinnessi rekordit. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

USAs Idahos elav David Rush on COVID-19 karantiini ajal suutnud koos sõbraga purustada juba mitu Guinnessi rekordit.

Rannapalli loopimine

Aprilli eelviimasel nädalal purustas David Rush koos sõbra Jonathan Hannoniga rannapalli loopimise rekordi. 

Kui varasema rekordi järgi oli poole minuti jooksul rannapalli üksteisele visatud 68 korda, siis Rushil ja Hannonil õnnestus seda vastavalt reeglitele üksteisele 84 korda visata. 

Esimese katse tulemuseks oli küll 82 edukat viset, kuid Rushi sõnul pidid nad katset kordama, sest tema 1-aastane poeg seisis videos korraks stopperi ette. Guinnessi reeglite järgi peab aga kogu videosalvestis olema takistusteta. 

Pea külge kinnitatud korv ja tennisepallid

Aprilli keskel purustas Rush taaskord koos Hannoniga järjekordse karantiiniaja rekordi, kui ta püüdis oma pähe kinnitatud korvi 98 tennisepalli, vahendas Upi.

Rush hoidis korvi peas, samal ajal kui Hannon viskas terve minuti jooksul sinna tennisepalle. Hannon viskas määratud aja jooksul kokku 123 tennisepalli ja Rush püüdis neist 98 kinni. Eelmine rekord oli 79 palli.

Tennisepallide püüdmine seljale kinnitatud korvi

Aprilli alguses registreerisid mehed uue Guinnessi rekordi tennisepallide seljale kinnitatud korvi püüdmisel, vahendas Upi. 

Ühe minuti jooksul viskas Hannon korvi suunas 108 tennisepalli ja Rush suutis neist 85 püüda tema seljale kinnitatud korvi.

Sealjuures pidi meeste vahe olema vähemalt kolm meetrit. 

Leekides mõõga keerutamine

Aprilli alguses registreeris Rush karantiiniaja esimese rekordi, kus ta keerutas leekides mõõka poole minuti jooksul 57 korda, vahendas Upi. Varasema rekordi kohaselt oli mõõka sama aja jooksul keerutatud 38 korda. 

See rekord sobis mehe sõnul sotsiaalse distantseerumisega suurepäraselt, sest sta sai seda sooritada üksi.

Rushi sõnul tulid tema rekordiüritust vaatama ka kõrvalmajade naabrid.

Pingpongipall ja klaas

Märtsi lõpus purustasid Rush ja Hannon ka pingpongpallide rekordi, kui suutsid 2,31 sekundi jooksul viis pingpongipalli viite joogiklaasi põrgatada, vahendas Upi. 

Lisaks kutsusid mehed rekordit näitavad videos üles kõiki nende rekordit purustama. Auhinnaks selle eest panid mehed välja 500 dollarit

Rush on praeguseks purustanud juba umbes 130 Guinnessi rekordit ja ta teeb seda enda sõnul sellepärast, et edendada STEM haridust ehk loodus- ja täppisteaduste põnevat õpetamist. 

Meeste sõnul purustavad nad rekordeid selleks, et karantiiniajal lihtsalt lõbusalt aega veeta. 

Rush rääkis, et Guinnessi rekordeid registreerivate ametnike sõnul on koroonakarantiini ajal hakanud neile laekuma palju videoid, kus üritatakse erinevaid rekordeid purustada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles