PILDID ⟩ Los Angelese tänavapilti ilmunud prints Harry soovitab käsi pesta

Inna-Katrin Hein
Copy
Prints Harryt kujutav grafiti Los Angeleses
Prints Harryt kujutav grafiti Los Angeleses Foto: ROBYN BECK/AFP/Scanpix

Briti prints Harry, ta naine, hertsoginna Meghan ja nende poeg Archie Harrison elavad juba mõnda aega Ameerika Ühendriikides Los Angeleses.

Sussexi hertsogi ja hertsoginna elumuutust on kajastatud nii Kanadas, kus nad pärast Ühendkuningriigist lahkumist mõni aeg elasid, kui ka USAs ja Euroopas, teatab afp.com.

Los Angelese grafitikunstnik jäädvustas Harry ta uues kodulinnas, Briti sinivereline soovitab koroonaviiruse tõttu käsi pesta.

Grafitipildil on prints Harryl seljas sinine kapuutsiga dressipluus, mille ees on tekst «Keep calm and wash hands» (Jää rahulikuks ja pese käsi).

Prints Harryt kujutav grafiti Los Angeleses.
Prints Harryt kujutav grafiti Los Angeleses. Foto: ROBYN BECK/AFP/Scanpix

USA meedia arvates oli see kohaliku kunstniku tervitussõnum Harryle.

Prints Harryt kujutava grafiti taga on Los Angelese tänavakunstnik Teachr1, kes teatas uue pildi tegemisest Beachwood Drive’il sotsiaalmeedias.

Prints Harryt kujutav grafiti Los Angeleses.
Prints Harryt kujutav grafiti Los Angeleses. Foto: ROBYN BECK/AFP/Scanpix

Harryt ja Meghanit on nähtud Los Angeleses liikumas maskides ja toiduabi jagamas.

Prints Harry tekitas sel kuul oma seisukohaga skandaali, kuna teatas, et koroonaviirus ei ole ohtlik. USA meedia ja arstid kritiseerisid Harryt, nimetades teda naiivseks.

«Olen seisukohal, et koroonaviirusest tingitud olukord ei ole nii hull, kui meedia meile ette söödab. Haiguspuhangu kohta ei pea infot saama vaid ametlikest allikatest, on ka alternatiivseid allikaid,» teatas prints.

Kritiseerijate arvates usub prints rohkem vandenõuteoreetikuid kui arste.

USAs on koroonaviiruse diagnoosi saanud üle ühe miljoni inimese, viirushaigusse on surnud rohkem kui 56 000 inimest ja paranenud on 114 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles