Laulja kaotanud Linkin Park tegeleb üle pika aja uue muusika kirjutamisega

Elu24
Copy
Foto: MAR/Capital Pictures/ Scanpix

Linkin Park asus vahetult enne koroonakriisi puhangut uut materjali looma. Bänd katkestas tegutsemise aastal 2017, kui laulja Chester Bennington võttis endalt elu.

Viimaste aastate jooksul on ansambli kaasvokalist Mike Shinoda andnud välja debüütalbumi, Benningtoni endine bänd Grey Daze peaks plaadiga maha saama aga saabuval suvel, kirjutab NME.

Bassist Dave Farrell paljastas hiljutises intervjuus, et Linkin Park on nokitsemas uue materjali kallal, ent loomelaagrid pandi koroonakriisi tõttu pausile: «Hetkel peame me Zoomi vahendusel koosolekuid, et süüa koos lõunat ja öelda tere, kuid meil pole võimalik kokku saada ja kirjutada ega kõike muud teha. Seega töötame me veidi kodust, kogume ideid.»

«Olen mänginud palju trumme, et proovida midagi uut – olen seda teinud viimased poolteist aastat ja tekitanud meelega võimalikult palju müra, et luua endale majas oma isiklik ruum,» lisas ta. Kuu alguses seletas Farrell, et Linkin Park on alati uue muusika kallal töötanud: «Ilmselgelt on rahvusvaheline olukord meid pisikesele pausile pannud.»

Möödunud aastal kirjutas välismeedia, et Linkin Parki liikmed arutavad esimest korda pärast Chester Benningtoni surma uue muusika loomist. Mike Shinoda pakkus eelnevalt välja, et ansambel võiks ühel hetkel uue vokalistiga naasta. «Arvan, et see peab juhtuma loomulikult. Ja kui me leiamegi kellegi, kes sobib meie meelest hästi oma isiksuse ja stiiliga, siis näen ma küll meid kellegagi midagi tegemas,» lausus Shinoda.

19. mail 2017 ilmus «One More Light», mis oli viimane Linkin Parki album laulja Chester Benningtoniga. Ameerika alternatiivbändi laulja sooritas paar kuud hiljem enesetapu. 41-aastane laulja poos end üles Los Angelese maakonnas asuvas kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles