VAATA ⟩ Ei tunne äragi! Ajahammas on «Sõprade» staari eriti valusalt purenud

Elu24
Copy
Foto: EMPICS Entertainment/ScanPix

Drastiliselt muutunud «Sõprade» staar Matthew Perry ilmus üle pike aja taas avalikkuse ette. Viimati tabasid kõmupiltnikud staari fotole kuus kuud tagasi. 

Sorgus halli juuksepahmakaga 50-aastast näitlejat tunneb vaevu enam ära. Meest nähti kottis dressipükste ja ruudulise särgi väel mööda Los Angelest ringi lontimas. Vaata pilte SIIT! Alles mõni aeg tagasi rebis Perry Instagrami vahendusel kildu, tunnistades fännidele, et on proovinud karantiini ajal alasti kokkamist.

Matthew Perry räämas välimus tekitab «Sõprade» fännides suurt muret, sest staari on viimastel aastatel kimbutanud tõsised terviseprobleemid. Aastal 2018. diagnoositi mehel põletikuline soolehaigus, mistõttu saadeti ta kiirkorras operatsioonile. Toona juunist alates veetis Perry kolm kuud haiglas, sest tal diagnoositi eluohtlik soolemulgustus ehk perforatsioon. Samuti on Perry varasemalt tunnistanud, et võitleb alkoholismi ja depressiooni ning retseptiravimite sõltuvusega. 

90ndate teisel pooles rääkis ta intervjuus Larry Kingiga, et hakkas valuvaigisteid võtma ainult sellepärast, et ta ei jooks nii palju.

2013. aastal avaldas Perry väljaandele People, et «Sõprade» tegemise perioodil oli tal väga raske. «Väljaspoolt vaadatuna paistis, et mul oli kõik olemas. Tegelikult oli see minu jaoks väga üksildane aeg, sest ma vaevlesin alkoholismi küüsis.»

«See kõik toimus tegelikult juba enne «Sõprade» sarja, aga see on progresseeruv haigus,» tunnistas ta toona.

Matthew Perry aastal 2013:
 

Foto: WARNER BROS / Ronald Grant Archi/Scanpix

Veebruaris kirjutas Elu24, et hittsarja «Sõbrad» fännidel on põhjust rõõmustada – armastatud tegelaskujusid kehastanud staarid ühendavad taas oma jõud ning naasevad teleekraanidele üheks eriliseks episoodiks (Loe lähemalt SIIT)!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles