VIDEO Mariliis Jõgeva haaras kätte võimsad relvad, et koroonale koht kätte näidata!

Elu24
Copy
Mariliis Jõgeva
Mariliis Jõgeva Foto: Pressimaterjal

Koroona on endiselt väga päevakajaliseks mureks nii Eestis kui mujal maailmas ja omal moel puudutab see meist igaüht. Lauljatar Mariliis Jõgeva haaras kätte võimsad relvad, et koroonale koht kätte näidata!

Hiljuti sai meedias tutvuda edetabeliga Eestis koroona ajal valminud muusikateostest. Üheks populaarsemaks neist on kahtlemata Mariliis Jõgeva, OLLIE laul «Corona».

Nüüd, kui inimesed kordades rohkem aega kodus ja hoovis veedavad, on ainult positiivne, et muusikud meid enda tegevustesse kaasaks. Sotsiaalmeedias on ringlemas väljakutse #minukarantiin, mis pakub inimestele võimalust jagada endakarantiinielu. Mariliisi karantiin tundub selle põhjal üpris karm.

Ühe põneva väljakutse on koostöös Kollane Kompass meelelahutusagentuurigasiinkohal esitanud OLLIE ja Mariliis Jõgeva, kellest viimane challenge'ist ise juba ka osa on võtnud. Mariliis külastas lasketiiru, et professionaali juhendamisel koroonale lõpuks ometi koht lõbusas võtmes kätte näidata. Kuulisadu & lai valik relvi – vaata videost, kuidas Mariliis hakkama sai!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ema ütles mulle juba ammu, et ma olen õunanäoga? #enjoy #deserteagle #boom #minukarantiin

A post shared by Mariliis Jõgeva (@jogevamariliis) on

Olgu öeldud, et #minukarantiin videoväljakutsel on lisaks eneseväljenduse võimalusele veel teinegi eesmärk – parimatest koduvideotest pannakse kokku loo «Corona» ametlik muusikavideo – väljakutsest saab osa igaüks!

Uut muusikat on Mariliisilt aga õigepea taas oodata. Eile vihjas lauljatar enda sotsiaalmeedias, et teeb kaasa muusikaprodutsent OLLIE uues suvises loos, mis näeb ilmavalgust juba järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles