PILT ⟩ Kuusalu vallas Lamborghini posti otsa parkinud juht pääses vaid ehmatusega (8)

Copy
Autoõnnetus Jõelähtme vallas.
Autoõnnetus Jõelähtme vallas. Foto: Sotsiaalmeedia

Autohuviliste Facebooki grupis Street.ee jagati uskumatuna näivat pilti autoõnnetusest, mis leidis teadaolevalt aset ööl vastu tänast Harjumaal Kuusalu vallas mereäärses Salmistu külas.

Kuidas õnnestus juhil sportauto nii meisterlikult posti otsa parkida, pole teada. Postimehe andmetel oli eelmise aasta alguse seisuga Eesti teedel kuus Lamborghini Huracani ning arvata võib, et ühel neist oli eile kohtumine tänavapostiga. Uuena algab sellise sportauto hind 220 841 eurost.

Automobili Lamborghini juhatuse esimees ja tegevjuht Stefano Domenicali on Huracani kohta öelnud, et see on evolutsiooni kehastus. «Teda on märkimisväärselt lihtne juhtida, samas tagab ta igas keskkonnas kõige kiirema, tundlikuma ja vilkama sõidukogemuse,» vahendas Lamborghinide müügiga tegelev Auto 100.

Uue Lamborghini Huracan Performante esitlus 87. Genfi rahvusvahelisel autonäitusel aastal 2017.
Uue Lamborghini Huracan Performante esitlus 87. Genfi rahvusvahelisel autonäitusel aastal 2017. Foto: AP/Scanpix

Sündmuspaigast mööda sõitnud pealtnägija sõnade põhjal võib kahtlustada, et mängus oli ka alkohol. «Omanik käis mingi pruudiga dressipükstes ringi, vahuveini klaasid näpus,» kirjeldas ta vaatepilti. Teise kohapeal olija sõnul põhjustas õnnetuse «ettearvamatu terav kurv».

PPA pressiesindaja kinnitas Elu24-le, et õnnetusest teatati politseisse öösel kella 1.40 paiku. «Politsei sai teate, et Kuusalus Salmistu külas sõitis teelt välja ja vastu posti sõiduauto Lamborghini. Keegi õnnetuses vigastada ei saanud ja juhtumiga tegeleb edasi kindlustus,» ütles pressiesindaja.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles