Telesarjast «Kollanokad» tuntud Sam Lloyd suri poolteist aastat pärast karmi diagnoosi

Elu24
Copy
Ameerika näitleja Sam Lloyd (keskel) komöödiasarjas «Kollanokad».
Ameerika näitleja Sam Lloyd (keskel) komöödiasarjas «Kollanokad». Foto: Kaader teleseriaalist «Kollanokad»

Telesarjas «Kollanokad» advokaat Tedi mänginud Sam Lloyd suri 30. aprillil. Ametlikku surma põhjust pole avaldatud, kuid 2019. aasta jaanuaris diagnoositi näitlejal ajukasvaja, mida ei olnud võimalik opereerida, vahendab The Sun.

Ameerika näitleja Sam Lloyd mängis alates 90ndatest mitmes tuntud teleseriaalis: «Kollanokad», «Meeleheitel koduperenaised» ja «Moodne pere». 

2019. aasta alguses, vahetult pärast Lloydi poja sündi, tekkisid näitlejal peavalud ning ta kaotas lühikese ajaga ligi viis kilo.

«Ta arvas, et peavalude põhjustajaks oli unepuudus, mis kaasnes tema uue isarolliga, ja kaalulangus tundus, et see võib hõlpsasti olla tegusa ajakava kõrvalprodukt,» kirjutas Tim Hobert, «Kollanokkade» produtsent näitlejale pühendatud GoFundMe lehel. 

17. jaanuaril läks näitleja arsti juurde, ning tal tuvastati ajukasvaja. Vaatamata operatsioonile, mis paar päeva hiljem tehti, oli kasvaja liialt arenenud ning arstidel ei õnnestunud seda eemaldada. Edasised analüüsid näitasid, et vähk oli ka tema kopsudes, selgroos, maksas ja lõualuus.

Näitleja Sam Lloydi toetuseks algatati GoFundMe annetuste lehekülg nimega «Aita Sam Lloydil vähist võitu saada». 2019. aasta veebruaris algatatud lehel kirjutati jooksvalt, kuidas näitlejal läheb. 2. mai varahommikul anti kahjuks teada, et Lloyd kaotas oma võitluse vähiga.
Näitleja Sam Lloydi toetuseks algatati GoFundMe annetuste lehekülg nimega «Aita Sam Lloydil vähist võitu saada». 2019. aasta veebruaris algatatud lehel kirjutati jooksvalt, kuidas näitlejal läheb. 2. mai varahommikul anti kahjuks teada, et Lloyd kaotas oma võitluse vähiga. Foto: Kuvatõmmis gofundme lehelt

Kuigi Lloydi ajukasvajat ei olnuv õimalik opereeritda leiti võimalus näitleja elu pikendada ning umbes aasta tagasi kirjutati GoFundMe lehel, et pärast sobivat ravi ootab meest ees umbes aasta jagu üsnagi «tervislikku» elu.

«Mul on energiat, kõrvalmõjud on minimaalsed, ma olen võimeline nautima aega oma ilusa poja ja kauni abikaasaga,» kirjutas näitleja isiklikult. Seitse kuud tagasi avaldas Lloyd, et vaatamata limiteeritud võimalustele, ja tänu sõprade abile, sai ta taas näidelda. Mehe viimasteks osadeks jäid külalisrollid teleseriaalides «Moodne perekond» ja «American housewife».

Märtsis selgus, et üheksa kuud edukalt mõjunud ravi Lloydi jaoks enam ei toiminud. Mehele tehti enne tema surma kaks operatsiooni; viimase järel tekkisid mehel tüsistused ja ta viidi intensiivravisse. Ta ühendati hingamis- ja toitmistoruga. Hiljem langes Lloyd peaaegu kaheks kuuks koomasse.

30. aprillil Lloyd suri. Ta oli 56-aastane.

Pärast näitleja surma on mehe fännid jätkuvalt GoFundMe lehel toetusi saatnud. «Aitäh, naerutamise eest,» kirjutas sada dollarit annetanud fänn. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles