Profijalgpalluri vigastuste peamine põhjus: liigne ja jõhker seks!

Elu24
Copy
Melissa Satta ja Kevin-Prince Boateng.
Melissa Satta ja Kevin-Prince Boateng. Foto: Huebner/Ulrich/imago/Jan Huebner/Scanpix

«Kevini vigastuste põhjus peitub selles, et me seksime ju seitse kuni kümme korda nädalas,» uhkustas vürtsikas itaallanna Melissa Satta aastal 2012, kui tema tollane poiss-sõber, vutiproff Kevin-Prince Boateng pidi mängudest reievigastuse tõttu eemale jääma. 

«Eelmäng pole minu jaoks, tahan kohe asja kallale asuda. Mulle meeldib peal olla, sest siis kontrollin olukorda ning mõnulained on minu tekitada.» 

Seksielu paljastused jälitavad Boatengi siiani. Nagu mees platsilt puudus või puudub, arvavad fännid, et vutiäss seksis liiga palju.

Satta räägib nüüd, et kaheksa-aasta tagune intervjuu on jäänud ka teda kummitama, sest kõik ei suhtunud sellesse nii kergelt, nagu tema ise. 

«Te ei oska ette kujutada, millisesse orkaani ma sattusin. Peab olema äärmiselt ettevaatlik, kui midagi seoses jalgpalluriga välja ütled. Eriti, mis puudutab seksi,» rääkis Satta Itaalia väljaandele Gazzetta dello Sport.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soon.... 🤍☀️ presto.....torneremo alla nostra normalità... non mollate ☀️🤍

A post shared by Melissa Satta (@melissasatta) on

«See, et me seksime, ei tee minust ju ometi nümfomaani!» Vaatamata skandaalidele on suhe kenasti vastu pidanud, sest nende esiklaps, kuueaastane Maddox saab peagi õe või venna.

Ghana rahvusmeeskonda esindanud 33-aastane Kevin-Prince Boateng on jalgapallitiimide reisumees. Veel eelmisel sügisel mängis ta Itaalia klubis Fiorentina, Hetkel on tal leping Türgi klubi Besiktasega. Kevin-Prince Boatengi vend, 31-aastane Jerome Boateng kuulub muide Saksamaa tippklubi Müncheni Bayerni ridadesse ning esindab Saksamaa jalgpallikoondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles