OMG ⟩ Maailmakuulus inim-Ken on nüüd hoopis Barbie ja kostitab meid avara vaatepildiga (1)

Elu24
Copy
Rodrigo Alves Itaalias. 2020
Rodrigo Alves Itaalias. 2020 Foto: Scanpix/PA Images

Brasiiliast pärit Rodrigo Alves (36), kes nüüdsest kasutab ka nime Jessica, jagas Instagramis tõeliselt pilkupüüdvat kaadrit.

Nimelt jagab Alves Instagramis fotot, millel kannab tõeliselt avaralõikelist kleidikest. Pilt on ta jälgijate seas võrdlemisi populaarne, sel on üle 5000 meeldimise ning rohkelt kommentaare.

Briti kõmuleht The Sun kirjutab, et Alves on ilukirurgiale kulutanud üle 650 000 naela (ligi 744 192 eurot) ning tal on selja taga üle 60 operatsiooni. Kõik ikka selleks, et näha välja nagu nukk.

Endine taksojuht avaldas, et kasutab nüüd nime Jessica. Lisaks on ta kulutanud veel vähemalt 100 000 naela (ligi 114 491 eurot), et saavutada unistuste naisekeha ja avaldanud, et soovib ühel päeval ka emaks saada.

Alves tunnistab, et on end alati naiselikuna tundnud ja nägi seetõttu väga palju vaeva, et välimuselt mehelik välja näha. «Ükskõik, kui väga ma nägin välja nagu Ken, tahtsin ma sisimas alati Barbie olla,» tunnistas ta väljaandele.

«See oli minu jaoks väga keeruline otsus, aga ma jõudsin lihtsalt punkti, kus ma ei suutnud enam mehena elada.»

Möödunud novembris alustas Alves operatsioonidega ning lasi eemaldada kõik implantaadid, mis tegid ta liiga mehelikuks. Tänavu jaanuaris alustas ta operatsioonidega, et lõpuks ometi välja näha nagu naine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles