PILDID ⟩ Instastaar ja Saksamaa olümpialootus: tema ongi maailma kõige seksikam sportlane (1)

Elu24
Copy
Sakslanna Alica Schmidt on endale napsanud «maailma kõige seksikama sportlase» tiitli.
Sakslanna Alica Schmidt on endale napsanud «maailma kõige seksikama sportlase» tiitli. Foto: BEAUTIFUL SPORTS/Axel Kohring/imago images / Beautiful Sports/Scanpix

Alica Schmidt (21) on kaunite postitustega kogunud endale sotsiaalmeedias ligi miljon fänni. Noor neiu on aga lisaks instastaari staatusele Saksamaa olümpialootus ning ta on endale haaranud maailma kõige seksikama sportlase tiitli, vahendab Daily Star.

400 meetri jooksus võistlev Alicia Schmidt sai endale 2017. aastal oma ala teatejooksus Euroopa alla 20-aastastele mõeldud meistrivõistlusel kaela hõbemedali. Schmidt lootis tänavu osaleda koroonaviiruse pandeemia tõttu edasi lükatud Tokyo olümpiamängudel.

Koroonaviiruse tõttu pidi Schmidt ka treeningutest pausi tegema, kuid avaldas 19. aprillil rõõmsalt, et on tagasi jooksurajal. 

Spordi mõneks ajaks kõrvale heitnud Schmidt sotsiaalmeediast pausi ei teinud. Noor neiu on jooksvalt kogunud üha enam fänne Instagramis, ning praeguseks on maailma kõige seksikamaks sportlaseks tituleeritud neiu endale kogunud üle 700 000 jälgija.

Vaata, milliste pilkupüüdvate piltidega Schmidt omale ohtralt fänne on kogunud:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᗩlica Ѕchmidt (@alicasmd) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles