ELU PÕRGUS ⟩ 10-aastase tüdruku rasedaks teinud mees vägistas last aastaid tema ema nõusolekul

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
51-aastane Ronalt Dejohnette Jr eitast talle algselt süüks pandud tegusid.
51-aastane Ronalt Dejohnette Jr eitast talle algselt süüks pandud tegusid. Foto: Kuvatõmmis Twitterist

USAs tuli päevavalgele jõhker aastaid kestnud väärkohtlemine, mille tagajärjel jäi 10-aastane tüdruk rasedaks, sest 51-aastane mees tahtis temaga lapsi saada.

Kansasest Overland Parkist pärit 51-aastane Ronald Dejohnette Jr vägistas aastaid alaealist tüdrukut ja oli ka seksuaalsuhtes tema emaga ning nüüd on politsei mehe vahistanud. Meest süüdistatakse vägistamises ja vääritutes tegudes, vahendas The Sun. 

Dejohnette jäi vahele pärast seda, kui üks ämmaemand külastas tüdruku kodu, kuhu ta oli kutsutud selleks, et arutada patsiendi sünnitusplaani. Kui ämmaemand avastas, et patsient on 10-aastane tüdruk, kes ei olnud muide kogu raseduse vältel kordagi arstiabi saanud, teavitas ämmaemand juhtunust politseid. 

Seda, kas tüdruk on juba sünnitanud, ei ole teada, kuid väljaande Kansas City Star andmetel oli tüdrukul ämmaemanda külastamise ajal käes raseduse kolmas trimester. 

Väljaande andmetel lubas tüdruku ema lapse väärkohtlemist, kuid seni ei ole naisele süüdistust esitatud.

Tüdruk rääkis politseile, et kui ta oli 7-aastane, siis oli tal ema ja kahtlusalusega jutuajamine, mille käigus lepiti Dejohnette'iga kokku seksuaalsuhte alustamises. 

Pärast seda hakkasid ema ja tütar mehega kordamööda seksima. 

2018. aastal pöördus Dejohnette väidetavalt tüdruku poole, öeldes, et ta soovib, et tüdruk talle lapse sünnitaks

Kuigi esmasel ülekuulamisel väitis tüdruk politseile, et ta ei olnud kindel, et mees teda vägistas, siis hiljem tunnistas tüdruk, et ei julgenud algul tõtt rääkida, sest kartis, et Dejohnette saadetakse vanglasse.

Väidetavalt rääkis Dejohnette alguses politseinikele, et tema arvates oli ohvri sündimata lapse isa 10-aastane poiss, kes oli olnud tema endine koolikaaslane.

Politsei andmetel oli aga tüdruk viimased kaks aastat olnud koduõppel ja pärast seda, kui tema rasedus hakkas välja paistma, ei tohtinud tüdruk ka kodust lahkuda.

Esimene istung Dejohnette'i üle algab juunis. Mehe kaistjad ei ole talle esitatud süüdistusi kommenteerinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles