KOROONAÕNN ⟩ 24-aastase hokimehe karantiin: 50 päeva koos kaheksa kaunitariga!

Elu24
Copy
Noorel hokimehel Jonathan Lazarusel tuli 50 päeva veeta kaheksa tütarlapsega ühes korteris.
Noorel hokimehel Jonathan Lazarusel tuli 50 päeva veeta kaheksa tütarlapsega ühes korteris. Foto: twitter.com

24-aastane jäähokimängija Jonathan Lazarusel olid käesoleva aasta kevadeks kindlad plaanid: tarvis oli ülikool lõpetada ning alustada hokimehena profikarjääri. Koroonapandeemia tõmbas nendele plaanidele kriipsu peale. Tõenäoliselt siiski ajutiselt.

24-aastane ameeriklane otsustas märtsis külla sõita oma Floridas ülikoolis õppivale tüdruksõbrale. Sporditegevus oli märtsi keskpaigaks juba peatunud, kuid kogu elu polnud USAs selleks ajaks veel seiskunud.

Ajal, mil Lazarus oma kallimal külas oli, sätestati riigis aga epideemiast tulenevalt uued reeglid ja liikumiskeelud, nii jäi noormees oma tüdruksõbra juurde «lõksu». Sellest sai aga põnev kogemus, sest Lazaruse tüdruk jagas korterit seitsme noore ülikoolis õppiva tütarlapsega.  

«Siia tulles poleks iilagi arvanud, et sellest saab 50 päeva kestev etendus,» kirjutas oma blogis hokimängija karjäärist unistav noormees. Ta lisas, et õppis nende 50 päeva jooksul uskumatult palju uusi asju. 

«Sõbrad ütlesid mulle, et elan unistuste elu. Nüüd võin öelda, et see aeg oli ka palju muud kui unistuste täitumine.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks for the F-shack -Dirty Mike N The Boyz

A post shared by jonnylazarus (@jonnylazarus) on

Lazarus ei öelnud, et talle tüdrukute seltskond ei meeldinud, pigem oli elu lihtsalt täiesti erinev sellest, millega ta varem harjunud oli. 

«Poisid ja tüdrukud mõtlevad nii erinevalt, et kohati on see isegi hirmutav. Te ei usuks pooltki sellest, milliseid jutuajamisi meil ette tuli!»

Lazarus rääkis, et noorte naistega koos elades tegi ta enda jaoks kolm tähtsat avastust: 

1. Kaheksa naise seltsis on võimatu filmi vaadata vaikuses. Käib üks pidev jutuvada. 

2. Naised oskavad korralikult lõbutseda. See oli Lazaruse arvates kõige olulisem tähelepanek. «Neil on alati fun siis, kui sellega kaasneb meik ja vein,» kirjutas Lazarus.

3. Sünnipäevad on naiste jaoks palju tähtsamad, kui meeste jaoks. «Kui keegi külvaks mu voodi ja toa õhupallidega üle, oleksin endast väljas. Pärast peab ju kogu selle jama ära koristama. Naised aga mõtlevad teisiti.» 

Karantiinikogemus õpetas noorele mehele ka mitmeid elutähtsaid asju. Ta ütles, et teab nüüd, kuidas naistele näiteks baaris läheneda ja millisel viisil juttu alustada. Seda lubas Lazarus kasutada kunagi, kui peaks üksikuks jääma.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s Britney b***h, and I am back 📸 @ric_kruszynski

A post shared by jonnylazarus (@jonnylazarus) on

Lazarus üritab siiski jäähokimängijana leiba teenima asuda. Kaks viimast hooaega mängis ta NCAA-üliõpilassarjas Mercyhursti meeskonnas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles