HUUMOR KUUBIS ⟩ Henrik Kalmeti õppevideo näitab ette, kuidas mitte midagi teha

Elu24
Copy
Henrik mitte midagi tegemas.
Henrik mitte midagi tegemas. Foto: Kuvatõmmis videost

Henrik Kalmet on tulnud välja väga õpetliku videoga, milles näitleja vastab praegust olukorda arvestades väga tähtsale küsimusele: kuidas mitte midagi teha?

Henrik Kalmet ja Rene Topolevi koostöös valminud õppevideo «toob» rahvani karantiini.tv ja tegu on karantiinipäeviku teise osaga. Video üleval vasakus nurgas on täpsustavalt kirjas, et tegu on ka isolatsiooni töötoaga. 

«Praeguses olukorras on paljud inimesed minu käest küsinud, kuidas praeguses olukorras mitte midagi teha. Ma ei oska. Kes õpetaks. Kellega koos oleks hea teha,» alustab Henrik. «Ja siin, palun, ongi teie ees minu väike mitte-treeningu video, mina olen Henrik FatLabist, tule minuga kaasa ja teeme koos mitte midagi.»

Õppevideo käigus tutvustab Henrik kolme mitte harjutust diivanil ja kutsub kõiki «koos mitte midagi tegema». 

Henrik kasutab raamatut raskusena ja rõhutab, et selle lugemine ei ole mitte tegemine.
Henrik kasutab raamatut raskusena ja rõhutab, et selle lugemine ei ole mitte tegemine. Foto: Kuvatõmmis videost

Henrik räägib ka sellest, kui pikalt erinevaid mitte harjutusi võiks teha, kuidas lisada raskusi, näiteks raamatu ja kommipaki näol, ning tutvustab ka edasijõudnutele «ultra mitte millegi tegemist».

Järgmine mitte treening leiab aset magamistoas.

«Siin on variant teha, kas sirgete jalgadega või minna looteasendisse. Oi, kui mõnus, tunned juba, tukk tuleb peale – korralik mitte midagi tegemine,» kirjeldab Henrik esimest magamistoa mitte harjutust ja demonstreerib ka järgmist, mis on juba natuke keerulisem mitte midagi tegemine.

Lõpetuseks näitab Henrik ka lisanippi, kui ühte mitte harjutust tehes võib tunduda, et sa ikkagi teed midagi. 

Vaata humoorikat õppevideot SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles