HARULDANE INSTAPILT Minikleidis Adele näitab lõpuks ometi, kui jõhkralt ta tegelikult kaalust alla on võtnud!

Elu24
Copy
Laulja Adele ja seltskonnategelane Chrissy Teigen 2017. aastal.
Laulja Adele ja seltskonnategelane Chrissy Teigen 2017. aastal. Foto: Scanpix/AFP

Briti muusik Adele (32) rabab fänne oma värske instapildiga. 

Suurbritanniast pärit laulja-laulukirjutaga postitab Instagrami võrdlemisi harva, ent kui ta seda teeb, siis haarab ta sellega tähelepanu terves maailmas!

Nimelt tähistas Adele tasahilju 32. sünnipäeva ning jagas Instagramis fännidega kaadrit oma sünnipäevast. Kõnealusel fotol poseerib ta nägu naerul, seljas musta värvi minikleit. 

Adele üllatas fänne suure kaalukaotusega juba eelmisel aastal, kuid sel fotol näeb end lauludega «Someone Like You» ja «Send My Love» inimeste südamesse laulnud naine lausa suurepärane välja. 

Aasta alguses kirjutas väljaanne People ka, et lauljatar keskendub väga oma tervisele ja 7-aastasele pojale Angelole. «Ta jõudis punkti, kus ta ei tundnud end hästi. Ta sai aru, et peab midagi muutma, sest soovib olla nii tervislik ema kui võimalik.»

«Kogu selle aja, mil ta on kaalust alla võtnud, on tema tähelepanu olnud tegelikult sellel, kuidas olla tervislikum ning kuidas oma keha tervendada,» avaldas allikas. «Asi polnud kunagi ainult tema kehakaalus.»

«Tema kaal on langenud, sest ta tarbib vähem alkoholi ja sööb rohkem täisväärtuslikku toitu. Ta on enesekindlam, riietub teistmoodi ja paistab üleüldse õnnelikum.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles